*5η αγωνιστική 

*Μόλις μία νίκη έχει η Σπάρτα στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Άλκμααρ (4-1-1).

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

ΑΛΚΜΑΑΡ

Προηγούμενο ματς: Πήρε μεγάλη νίκη με 0-2 απέναντι στην Φίτεσε εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο φορ Παυλίδης που πέτυχε και τα δύο γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο (49′, 66′).

Κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Φίτεσε και κέρδισε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 0-2. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο και έδειξε πως είναι σε θέση να επικρατήσει σε βάρος του οποιουδήποτε αρκεί να βρεθεί σε καλή μέρα. Ακόμη ένα καλοκαίρι στο οποίο έχασε πολλά βασικά της «γρανάζια», για την ώρα πάντως δείχνει ανεπηρέαστη και συνεχίζει να αρέσει και να πετυχαίνει αυτά που θέλει.

«Για εμάς η διακοπή δεν ήρθε σε καλό σημείο, καθώς είχαμε βρει ρυθμό και παίζαμε πολύ καλά. Είναι μεγάλο στοίχημα να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση και με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Το παιχνίδι απέναντι στην Σπάρτα κρύβει πολλές παγίδες και κινδύνους. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», τόνισε ο τεχνικός Γιάνσεν.

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την περασμένη εβδομάδα, έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και επικράτησε άνετα με 6-2 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Παραμένουν τραυματίες οι τερματοφύλακες Βέστερφλεντ και Οβούσου, οι αμυντικοί Χους και Μάρτινς Ίντι, οι μέσοι Κλάσι και Σχούτεν, ενώ αμφίβολος είναι ο Τιάγκο Ντάντας (πρώην ΠΑΟΚ).

Άλκμααρ Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Μπορεί να ήταν καλύτερη της αντιπάλου της αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν, μένοντας στο 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα (56′), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιτολάνο στο 81′.

Έχει φτάσει πλέον σε ένα τέτοιο επίπεδο η Σπάρτα Ρότερνταμ, που η ισοπαλία με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν να θεωρείται γκέλα. Σπατάλησε ένα ημίχρονο σε αυτό το παιχνίδι, δέχτηκε γκολ σε σημείο που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έβγαλε όμορφη αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ έχασε και ευκαιρίες για την ολική ανατροπή. Παραμένει αήττητη μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών (2-2-0), συνεχίζει ουσιαστικά από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν.

«Είμαστε μια ομάδα που ξέρει τί θέλει από κάθε παιχνίδι της και θεωρώ πως αυτό είναι το μεγάλο μας ατού. Σίγουρα έγινε πολλή δουλειά και από τον προηγούμενο προπονητή, αλλά η διατήρηση μιας καλής κατάστασης είναι αυτό που πολλές φορές είναι πιο δύσκολο», επισήμανε ο τεχνικός Ραϊσντάικ.

Δυσαναπλήρωτο φαίνεται πως είναι τουλάχιστον σε πρώτη φάση το κενό που αφήνει ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Φαν Κρόι, ο οποίος αποχώρησε μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν. Αμφίβολος για σήμερα, ο μέχρι πρότινος τραυματίας στόπερ Εϊρντχάουζεν, χωρίς άλλες απουσίες.

Σπάρτα Ρότερνταμ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να σκοράρει πρώτη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ