6η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν έχει υποστεί ήττα από την Τενερίφη στα πρόσφατα 2 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο την Οβιέδο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η κατοχή μπάλας στο πρώτο μέρος ήταν με τους φιλοξενούμενους, οι ευκαιρίες ελάχιστες. Ανάλογη εικόνα στις φάσεις στο δεύτερο, η κατοχή ήταν στους γηπεδούχους. 

Η Σπόρτινγκ Χιχόν έφυγε ικανοποιημένη από την έδρα της Οβιέδο (0-0) πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι της Αστούριας και συνεχίζει με θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα. Είναι πιο δυνατή εντός έδρας, έχει πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, απέναντι σε Μιραντές (3-0) και Μπούργος (2-1).

Από την άλλη, το συγκρότημα του Ραμίρεθ, έχει υποστεί δύο εκτός έδρας ήττες, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να προβάλει αντίσταση πετυχαίνοντας κάποιο γκολ. “Αυτό είναι το δικό μου ντέρμπι και επίσης ο Ρόκε Μέσα το βλέπει με τον ίδιο τρόπο”, δήλωσε ο προπονητής των “Ροχιμπλάνκος”, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Επέστρεψε ο διεθνής Τζούρτζεβιτς, εκτός οι Πάμπλο Γκαρθία και Ντιέγο Σάντσεθ, δύσκολα και ο μέσος Σαρφίνο.

Σπόρτινγκ Χιχόν Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*3/5 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 2-0 εντός έδρας, της Αλμπαθέτε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 17’ ο Ένρικ Γκαγέγο σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι για το 1-0, ενώ στο 36’ ο Λόπεθ έκανε το 2-0. Στο 34’ ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων.  

Η Τενερίφη είναι σε καλή κατάσταση, συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επιβλήθηκε της Αλμπαθέτε (2-0) εντός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική. Νωρίτερα, επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, νικώντας την Ανδόρα με σκορ 0-1 εκτός έδρας.

Έτσι, έβγαλε αντίδραση μετά τη μοναδική ήττα που έχει φέτος, από την πρωτοπόρο Σαραγόσα, με 0-1, εντός έδρας. Όλες οι νίκες της συνδυάστηκαν με μηδέν παθητικό. “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά και ωραίο ταυτόχρονα”, δήλωσε ο προπονητής Ασιέρ Γκαριτάνο.

Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο Χάβι Αλόνσο και ο Αϊτόρ Σανθ. Επέστρεψε τραυματίας ο διεθνής αμυντικός Σίπτσιτς.

Τενερίφη Στατιστικά

*10 σερί αναμετρήσεις είχαν No Goal

*10 σερί παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

Σπόρτινγκ Χιχόν – Τενερίφη στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ