*6η αγωνιστική 

*10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*Μόλις μία νίκη έχει η Αϊντχόφεν Β στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-1-6).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με ανατροπή την Ντεν Μπος (1-2) εκτός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Ναι μεν έμεινε πίσω στο σκορ στο 10′, αλλά κατάφερε ορθολογικά και αποτελεσματικά να γυρίσει το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά (24′, 26′). 

Άρεσε η αντίδραση της Αϊντχόφεν Β στο παιχνίδι με την Ντεν Μπος και αυτό γιατί το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς αλλά διαχειρίστηκε άψογα και με επαγγελματισμό τις μη ευνοϊκές συγκυρίες του αγώνα. Ξεδίπλωσε το ταλέντο των νεαρών παικτών της και έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση, που αποτέλεσε ταυτόχρονα και την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην σεζόν.

Μέχρι στιγμής είναι η πιο σταθερή ομάδα Νέων και αυτή που πείθει περισσότερο. Το μόνο που μένει είναι να βρει λίγη περισσότερη σταθερότητα και διάρκεια. Παραμένουν τραυματίες ο κίπερ Στουρ, ο αριστερός μπακ Γιάνσεν και ο νεαρός φορ Γκονζάγκα.

Αϊντχόφεν Β Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ηττήθηκε με 2-0 από την Φένλο εκτός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Έχασε πέναλτι στο 10′ και στο 33′ έμεινε πίσω στο σκορ. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν στο 52′ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κολίν. Με αριθμητικό μειονέκτημα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 81′ με πέναλτι.

Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με την Φένλο και η αλήθεια είναι πως άξιζε ένα γκολ στο πρώτο μισάωρο αλλά στάθηκε άστοχη και άτυχη. Εν τέλει, όταν η αντίπαλος ισορρόπησε δεν είχε τύχη. «Δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά όταν έχουμε θέμα στο σκοράρισμα», ήταν το σχόλιο του τεχνικού Φρέμαν.

Δεν έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και η διακοπή φάνηκε πως ήρθε σε καλό σημείο για την ομάδα του Ντουτινχάιμ, η οποία πασχίζει να βρει σταθερότητα στην απόδοση και τα αποτελέσματά της. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Κολίν, τραυματίες παραμένουν οι επιθετικοί Μάχι και Χεν, ο μέσος Βίφερς και ο εξτρέμ Φαν Χλιστ.

Ντε Γκράαφτσαπ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δεν έχει σκοράρει στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ