*Διεθνές φιλικό παιχνίδι.

*Mόλις μία νίκη έχει η Μολδαβία στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (7-0-1).

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

*Η Αυστρία σκοράρει πρώτη στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Με δύο γκολ του Μπαουμγκάρντερ (81′, 89′) πήρε τεράστια νίκη με 2-0 επί της Σουηδίας εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική των προκριματικών.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος Αυστριακός δεν θα περίμενε τέτοια εκκίνηση από την Εθνική Ομάδα της χώρας του. Αψεγάδιαστο ξεκίνημα στα προκριματικά του EURO 2024, παραμένει αήττητη μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (3-1-0), έχοντας κερδίσει την άμεση αντίπαλό της εντός έδρας (Σουηδία) και αποσπώντας ισοπαλία από την έδρα του φαβορί (Βέλγιο). Το σημερινό φιλικό θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει των δύο πολύ κρίσιμων παιχνιδιών με Σουηδία εκτός και Βέλγιο εντός. Θέλει τουλάχιστον μία νίκη στο ένα από τα δύο ματς, προκειμένου να «κλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό μια από τις δύο πρώτες θέσεις.

Παραμένει στο τιμόνι της ο τεχνικός Ραλφ Ράγκνικ, που φαίνεται να έχει βρει την «Ιθάκη» του μετά το ανεπιτυχές πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2022. Σε ότι αφορά την κατάρτιση της αποστολής, δεν απουσιάζουν τα προβλήματα. Ο επιθετικός Βάιμαν παραμένει τραυματίας, δεν προλαβαίνει ο αμυντικός Εμουένε, ενώ ο πολύτιμος μέσος Λάινερ απουσιάζει λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας.

Αυστρία Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Προηγούμενο ματς: Τεράστια νίκη με 3-2 εντός έδρας επί της Πολωνίας και μάλιστα με ανατροπή, για την προηγούμενη αγωνιστική των προκριματικών. Δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ στο ρελαντί (12′, 34′) αλλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και με πρωταγωνιστή τον Νικολαέσκου (48′, 79′) ισοφάρισε. Στο 85′, ο Μπαμπόλο ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή.

Η Μολδαβία μπορεί να μην έχει μεγάλες βλέψεις για τα προκριματικά του EURO, αλλά στον όμιλό της και ειδικά στα ματς που έχει δώσει στο Κισινάου, παρουσιάζεται αξιόμαχη. Μπορεί να ξεκίνησε με γκέλα απέναντι στα Νησιά Φερόε, αλλά κατάφερε να κερδίσει την Πολωνία και να πάρει ισοπαλία από την Τσεχία. Έτσι, φιγουράρει στην τρίτη θέση του ομίλου και στο -2 από την κορυφή, έχοντας βέβαια παιχνίδι παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Παίρνει ρεπό αυτή την αγωνιστική, την Κυριακή θα παίξει στην έδρα των Νήσων Φερόες.

Το ρόστερ της δεν συγκαταλέγει παίκτες κλάσης, αλλά ορισμένα ονόματα σε αυτό ξεχωρίζουν. Ο μπακ Ρέαμπτσιουκ (πρώην Ολυμπιακού) και ο φορ Νικολαέσκου είναι τα πιο αξιοσημείωτα ονόματα. Ο πρώτος θα απουσιάσει από το σημερινό φιλικό για λόγους αποφόρτισης.

Μολδαβία Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ