*4η αγωνιστική

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Ντε Γκράαφτσαπ στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (8-1-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΦΕΝΛΟ

Προηγούμενο ματς: Πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη με το άνετο 4-1 επί της Ουτρέχτης Β εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πέτυχε δύο γρήγορα γκολ (7′, 25′), δέχτηκε την μείωση λίγο αργότερα (45+1′), αλλά στο ρελαντί βρήκε άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη (56′, 70′).

Δεν είχε και πολλά περιθώρια στο εντός με αντίπαλο την αδύναμη Ουτρέχτη Β και κατάφερε να επιβεβαιώσει την ταμπέλα του φαβορί και να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, κυριάρχησε απόλυτα και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων, σπάζοντας το αμυντικό τους μπλοκ από νωρίς.

Ισορροπημένη μέχρι τώρα η συγκομιδή της Φένλο (1-1-1), το μεγάλο στοίχημα για την ίδια είναι να παρουσιαστεί πιο σταθερή στην απόδοσή της αλλά και να αξιοποιήσει την έδρα της, κάτι που πέρυσι της στέρησε βαθμούς. Παραμένει στα πιτς ο μέσος Κλάασεν, ενώ τραυματίστηκε και θα απουσιάσει ο εξτρέμ Μπέρντεν.

Φένλο Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 3,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε οριακή εντός έδρας ήττα από την Έμεν με 0-1 την περασμένη αγωνιστική. Δέχτηκε το μοναδικό γκολ της συνάντησης από τον Σχόλτε στο 81′.

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι απέναντι στην ισχυρή Έμεν και παρότι τα πράγματα έμοιαζαν ισορροπημένα, λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφυγε έτσι με άδεια χέρια από το παιχνίδι. Κόντραρε πάντως ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για άνοδο και αυτό γεμίζει με αυτοπεποίθηση τον κόσμο της.

Ισορροπημένη μέχρι τώρα η βαθμολογική της συγκομιδή και το ρεκόρ της (1-1-1), προσπαθεί να βρει σταθερότητα και να χτίσει από νωρίς ένα σερί νικών που θα την εδραιώσει στις πρώτες θέσεις. Τραυματίες ο μέσος Βέφερς, ο εξτρέμ Φαν Χιλστ και ο επιθετικός Χεν.

Ντε Γκράαφτσαπ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΦΕΝΛΟ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ