*5η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (5-0) της Έλβερσμπεργκ. Δύο γκολ πέτυχε ο Τζιόλης (70′ πεν., 79′), από ένα οι Κλάους (11′), ντε Βάις (15′) και Φέρμει (42′).

Εμφατικό πέρασμα της Φορτούνα Ντίσελντορφ από την έδρα της Έλβερσμπεργκ, την οποία ανάγκασε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα πέντε φορές. Αποτελεσματικό το συγκρότημα του Τιούν, εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που δημιουργήθηκαν από το ανοιχτό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ πανηγύρισε έξι νίκες στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις με την Καρλσρούη και διατηρείται αήττητη σε οχτώ εντός έδρας (6-2-0). Την υποδέχτηκε για τελευταία φορά στις 30 Απριλίου, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, ισοφάρισε ισάριθμες και, τελικά, πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Μπράουνσβαϊγκ. Σκόραραν οι Γένσεν (25′) και Σλέουσενερ (67′). Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 37′ (Νικολάου).

Καταγράφοντας μία εξαιρετική εμφάνιση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, η Καρλσρούη επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών πετώντας νοκ άουτ την Μπραουνσβάιγκ στο “Wildparkstadion”. Δεν απειλήθηκε σοβαρά από τους φιλοξενούμενους που δεν είχαν ευκαιρία στον στόχο, “καθάρισε” το “τρίποντο” στο 67′ και τέσσερα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με τον Σλέουσενερ.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στον Μάρτιο 2016 για να βρούμε την τελευταία νίκη της Καρλσρούης επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-0 εκτός). Πανηγύρισε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από το 2013 μέχρι το 2016 κρατώντας, παράλληλα, το μηδέν στα μετόπισθεν.

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ