*6η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Ζυρίχη. Ο Όκιτα άνοιξε το σκορ στο 56′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Σούμπερτ στο 90+4′.

Χρειάστηκε ένα γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων για να αποφύγει την ήττα στη Ζυρίχη. Ο λόγος για τη Σεν Γκάλεν που ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο με την ομώνυμη ομάδα, δεχόμενη γκολ στη μοναδική ευκαιρία εντός στόχου που δημιούργησε αυτή.

Υποδέχτηκε για τελευταία φορά τη Λωζάνη τον Μάιο 2022 επικρατώντας με το εμφατικό 4-0. Πανηγύρισε τη νίκη στις 4/5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις (μία ήττα), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΩΖΑΝΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (5-2) από τη Βίντερτουρ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Τούρκες (10′), Γκάντενμπαϊν (53′) και Μπαλέ (57′). Μείωσε ο Ντουσέν στο 78′, προτού ο Λτάιεφ κάνει το 4-1 στο 86′. Δεύτερο γκολ για τον Ντουσέν στο 90+1′, το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λτάιεφ λίγο αργότερα.

Η Λωζάνη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την σπουδαία νίκη που πανηγύρισε στην έδρα της Βασιλείας, γνωρίζοντας τον εντός έδρας διασυρμό με 5-2 από τη Βίντερτουρ την προηγούμενη βδομάδα.

Πλήρωσε την αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της ανάγκασαν σε τέσσερις αποκρούσεις τον τερματοφύλακα τους. Στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σεν Γκάλεν μετρά τρεις νίκες με τελευταία αυτή τον Νοέμβριο 2021 (1-0).

ΛΩΖΑΝΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΛΩΖΑΝΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ