*2η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι του Ρότερνταμ με μεγάλη αντιπαλότητα.

*Παίκτης της Σπάρτα Ρότερνταμ ήταν για μία τριετία ο νυν προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ (2007-2010).

*Η Σπάρτα δεν έχει σκοράρει στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Σπάρτα (4-0-4).

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Ξεκίνησε την σεζόν με το δεξί, αφού πήρε σπουδαία νίκη με 1-2 στην έδρα της Τσβόλε την προηγούμενη εβδομάδα. Άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 13′, ο Λαούριτσεν στο 70′ της έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 82′ με τον Θι.

Με μεγάλη δόση κυνισμού αλλά μπόλικη ουσία, κατάφερε να επικρατήσει σε βάρος της νεοφώτιστης Τσβόλε, σε ένα παιχνίδι αρκετά μοιρασμένο και ισορροπημένο από την αρχή μέχρι το τέλος. Όπως έκανε και πολλές φορές πέρυσι, ήταν ουσιαστική μπροστά από την αντίπαλη εστία και πήρε τρεις βαθμούς χωρίς να εντυπωσιάσει με την εικόνα της. Ακόμη και όταν έκανε το 0-2 έβγαζε νευρικότητα, γεγονός που φάνηκε από τις αντιδράσεις της μετά το γκολ της Τσβόλε.

«Είναι πάντα ιδιαίτερο να αγωνίζεσαι σε ένα τοπικό ντέρμπι ειδικά με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, όπως εμείς απέναντι στην Φέγενορντ. Είναι ένα εξ’ ορισμού πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε δείξει και εμείς τις δυνατότητές μας, αφού έχουμε φτιάξει μια ποιοτική ομάδα», επισήμανε ο τεχνικός Ραϊσντάικ.

Κρατώντας τον περσινό της κορμό, δεν έχει να φοβάται τίποτα ενώ σίγουρα θετικό είναι και το γεγονός πως ο νέος προπονητής έχει ήδη μυηθεί στις ανάγκες του κλαμπ. Στα καθαρά αγωνιστικά, αμφίβολος είναι ο στόπερ Εϊρντχάουζεν.

Σπάρτα Ρότερνταμ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φορτούνα Σιτάρντ εντός έδρας και έτσι έμεινε στο 0-0 απέναντί της, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έπαιζε με δέκα από το 25′.

Η υπεράσπιση του περσινού τίτλου ξεκίνησε με το αριστερό για την Φέγενορντ, καθώς το παιχνίδι απέναντι στην Φορτούνα στράβωσε από νωρίς και δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά στην συνέχεια. Έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 25′ και ο Άρνε Σλοτ χρειάστηκε να αναπροσαρμόσει τελείως τα πλάνα του για τον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως και στο εγχώριο Σούπερ Καπ, έδειξε μέτρια εικόνα και πως χρειάζεται ακόμη χρόνο ειδικά στα χαφ.

«Προσπαθήσαμε κόντρα στην Φορτούνα αλλά σίγουρα το ότι σε δύο επίσημα ματς δεν έχουμε σκοράρει ακόμη είναι κάτι πιεστικό και κακό. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι απέναντι στην Σπάρτα και να δημιουργήσουμε εμείς τις προϋποθέσεις για να πάρουμε την νίκη από αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός Σλοτ.

Είναι η μοναδική ολλανδική ομάδα που δεν έχει καλοκαιρινές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, αφού ως πρωταθλήτρια έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει στην δράση μετά από καιρό ο στόπερ Τράουνερ, φευγάτος είναι ο δεξιός μπακ Πέντερσεν, ενώ τιμωρημένος είναι ο έτερος δεξιός μπακ Νιούκοπ.

Φέγενορντ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ