*2η αγωνιστική 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-1-2).

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ και έμεινε έτσι στο 0-0 με αντίπαλο την ομάδα του Ντουτινχάιμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί εκ πρώτης ανάγνωσης ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε μία τέτοια έδρα να μην είναι αρνητικό, ωστόσο με βάση την εικόνα της άξιζε καλύτερης τύχης. Έπαιξε αρκετά καλά, είχε ζωηράδα επιθετικά και προσπάθησε μέσα από ένα παιχνίδι κατοχής να απειλήσει, ωστόσο πάντα κάτι χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, ίσως με μοναδική εξαίρεση μία καλή ευκαιρία στο 90′.

Στο ντεμπούτο του Κάλεζιτς στον πάγκο της ομάδας, η ομάδα της Χάγης άφησε θετικές εντυπώσεις και προσβλέπει σε ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το σημερινό απαιτητικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ρόντα. Θέλει να αφήσει πίσω της την κακή περσινή χρονιά, να βρει σταθερότητα και να μπει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Τιμωρημένος ο νεοαποκτηθείς χαφ Σουρμελί.

Ντεν Χάαγκ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΡΟΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ιδανική πρεμιέρα, αφού επικράτησε με 4-1 της Χέλμοντ Σπορ εντός έδρας. Καταιγιστική από το ξεκίνημα, απλοποίησε την κατάσταση με δύο γρήγορα γκολ (5′, 20′), η αντίπαλος μείωσε στο 50′ αλλά προς το τέλος σκόραρε άλλες δύο φορές σε ένα ολιγόλεπτο ξέσπασμα (86”, 89′). 

Καλύτερη εικόνα δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει η Ρόντα από αυτή απέναντι στην Χέλμοντ Σπορ. Ζωηρή και ορεξάτη μπροστά στο κοινό της, πέτυχε τέσσερα γκολ ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα, αν η αντίπαλος δεν είχε σε μεγάλη βραδιά τον κίπερ Φαν ντερ Στέιν. Επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο την καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία της και ιδανικά θα ήθελε να επαναλάβει μια ανάλογη εμφάνιση και απόψε στην Χάγη.

Ιδανικό το ντεμπούτο του Μπας Σιμούμ στον πάγκο της ομάδας, ο νέος τεχνικός έδειξε πως αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα στην Ρόντα, στοιχείο που απουσιάζει σταθερά από τις τάξεις της τα τελευταία χρόνια. Τραυματίας ο επιθετικός Πουριέ.

Ρόντα Στατιστικά

*Τα εννιά τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΡΟΝΤΑ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ