*1η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΡΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-0) από την Πάρμα. Σκόραραν οι Μπενέντιτσακ (8′), Μπονί (34′) και Μαν (75′).

Έφτασε κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Στον τελικό των πλέι οφ με την Κάλιαρι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο “Unipol Domus” και ηττήθηκε με 1-0 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων μπροστά στο κοινό της. Τραγικό φινάλε για την Μπάρι που διατήρησε στην τεχνική ηγεσία της τον Μικέλε Μινιάνι. Την πόρτα της εξόδου πέρασαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, έναντι 7 εκ. ευρώ παραχωρήθηκε στη Νάπολι ο Καπρίλε (ΤΕ).

Προχώρησε στην απόκτηση των Μενέζ (ΕΠ, Ρετζίνα) και Νάστι (ΕΠ, Μίλαν), ενώ τις τελευταίες μέρες ήρθαν οι Εντζουμά (ΜΕ, Στεάουα), Μπρένο (ΤΕ, Γκρέμιο), Σίμπιλι (ΕΠ, Πίζα) και Ντιαό (ΕΠ, Μόντσα). Οι τέσσερις τελευταίοι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Την προηγούμενη βδομάδα οι “πετεινοί” τέθηκαν νοκ άουτ από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας γνωρίζοντας την ήττα από την Πάρμα. Είχαν δοκάρι στο 78′, όταν το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί, πλήρωσαν την αμυντική τους αδράνεια στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΠΑΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΛΕΡΜΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας στην παράταση με 2-1 (0-0 κ.δ.) από την Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Ντοσένα (100′) και Ντι Πάρδο (120+3′), ισοφάρισε προσωρινά ο Σολέρι (120+1′). Σε πέναλτι αστόχησε ο Παβολέτι για την Κάλιαρι στο 23′.

Πλήρωσε ακριβά την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπρέσια την τελευταία αγωνιστική της Serie B, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το παρών στα πλέι οφ ανόδου στην ισοβαθμία με τη Βενέτσια. Θετικότατη η πορεία της Παλέρμο στην επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία, τερμάτισε στην 9η θέση φτάνοντας σε μία άνετη παραμονή εκμεταλλευόμενη την έδρα της (8-8-3). Στον πάγκο παραμένει ο Εουτζένιο Κορίνι που αποχαιρέτησε τους Λαντσίνι (ΑΜ, Βίρτους Εντέλα) και Μασόλο (ΤΕ, Βιτσέντζα).

Αποκτήθηκαν οι Βάσιτς (ΜΕ, Πάντοβα), Ντεσπλάνς (ΤΕ, Βιτσέντζα) και Στούλακ (ΜΕ, Έμπολι), ήρθε και ο Ρ. Ινσίνιε (ΜΕ) από την Φροζινόνε. Παρά την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην έδρα της Κάλιαρι, οι Σικελοί δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον αποκλεισμό από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ιταλίας με γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης.

ΠΑΛΕΡΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΡΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ