1η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μίλτον Κέινς Ντονς με σκορ 1-3, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Πίνοκ στο 8’, όμως ισοφαρίστηκαν από τοιν Ο’Χόρα στο 59’. Το 1-2 πέτυχε ο Αμπιμπόλα στο 87’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φοξ στο 88’.

Με καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Νορθάμπτον. Καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πήρε προβάδισμα από νωρίς, ενώ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε, βρίσκοντας ξανά δίχτυα στα τελευταία λεπτά.

Την απευθείας άνοδο κατάφερε να πάρει, καταλαμβάνοντας τη 3η θέση στην Β’ Αγγλίας. Θα παραμείνει με τον Τζον Μπράντι στον πάγκο της, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης, ενώ σε ότι αφορά τις μεταγραφές, δεν έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα.

Νορθάμπτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Τότεναμ Κ21, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το 1-0 ο Φρίμαν στο 22’ και το 2-0 ο ίδιος στο 37’. Το 3-0 πέτυχε ο Πιερτζιάνι στο 47’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λίντον με αυτογκόλ στο 52’.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Στίβενεϊτζ, δείχνοντας πως είναι έτοιμη για την έναρξη της σεζόν. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σκόραρε τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Γνώριμη αντίπαλος την πρεμιέρα, καθώς αναμετρήθηκαν και πέρσι στην Β’ Αγγλίας, πετυχαίνοντας αμφότερες το στόχο τους, που ήταν η άνοδος. Στη τεχνική της ηγεσία παραμένει ο Στιβ Έβανς, ενώ ενισχύθηκε σε βασικούς τομείς που θα τη βοηθήσουν να παλέψει για την παραμονή.

Στίβενεϊτζ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Νορθάμπτον – Στίβενεϊτζ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ