1η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΟΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γουέστ Μπρομ με σκορ 4-3, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γουάλας στο 9’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντέμπσεϊ στο 45+1’. Το 1-2 πέτυχε ο Ασάντε στο 56’ και το 2-2 ο Ντέμπσεϊ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 59’. Το 3-2 έκανε ο Φόρεστερ στο 64’ και το 3-3 ο Ασάντε με δεύτερο γκολ στο 70’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μόρλεϊ στο 90+6’.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στη δεύτερη πολύ δύσκολη αναμέτρηση που έδωσε στην προετοιμασία της. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ανατρέποντάς το στην επανάληψη.

Μπήκε στα πλέι-οφ πέρσι, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την άνοδο. Φέτος ο στόχος της είναι να ανέβει κατηγορία και μάλιστα θα παλέψει για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι μεταγραφές της είναι κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ παράλληλα είδαν και αρκετοί παίκτες την πόρτα της εξόδου.

Μπόλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ρόδεραμ, στα πλαίσια των φιλικών προετοιμασίας. Το 0-1 ο Ρόθμποουν στο 45’ και το 0-2 ο Καφού στο 48’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Χιούγκιλ στο 60’.

Δεν έπεισε η Λίνκολν με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα. Λίγες οι ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και έμεινε στο μηδέν. Αμυντικά υπέκυψε πολύ εύκολα στην πίεση των φιλοξενούμενων, δεχόμενη 3 τέρματα.

Πολύ καλή σεζόν η περσινή, καθώς τερμάτισε εντός δεκάδας και μάλιστα πολύ εύκολα. Αυτό έφερε πολλούς μνηστήρες στην πόρτα της, με αποτέλεσμα να «χάσει» αρκετά από τα βασικά της στελέχη. Η ενίσχυσή της από την άλλη δεν ήταν ιδιαίτερη και είναι πιθανό φέτος να είναι αποδυναμωμένη.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπόλτον – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ