*18η αγωνιστική 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Σέσκε (3-4-3).

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 4-1 στην έδρα της Σλοβάτσκο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δέχτηκε δύο ολιγόλεπτα ξεσπάσματα (36′, 39′ και 76′, 80′) και μοιραία το σκορ έλαβε αυτές τις διαστάσεις. Μείωσε με πέναλτι του Χόρα στο 54′.

Η Σέσκε μπορεί να ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 στην έδρα της Σλοβάτσκο, το σκορ αυτό ωστόσο είναι καθαρά πλασματικό και δεν αντικατοπτρίζει τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Έχοντας περισσότερα xGoals (0.96 έναντι 1.71) και συνολικά καλύτερη παρουσία, ήταν απλά άτυχη και δέχτηκε γκολ σε κάθε τελική της αντιπάλου. Καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να συνέλθει, αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Σλάβια. Την ευνοεί η παράδοση απέναντί της τα τελευταία χρόνια. Τραυματίας ο κίπερ Γιάνασεκ.

Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε Στατιστικά

*Τα επτά τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν με το δίκαιο 2-0 επί της Χράντετς Κραλόβε εντός έδρας στην πρεμιέρα. Μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ με τον Φαν Μπούρεν, ενώ στο 70′ ο Χιτίλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Η ομάδα του Τρπισόφσκι έκανε αυτό που έπρεπε στην πρεμιέρα και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Μπορούσε κόντρα στην Χράντετς να πετύχει σίγουρα ένα παραπάνω γκολ, ενώ οι φορές που απειλήθηκε ήταν κυρίως στο τελευταίο εικοσάλεπτο όπου τα πράγματα είχαν κριθεί αναφορικά με τον νικητή της αναμέτρησης. Βρίσκονται άπαντες σε επιφυλακή, αφού το παιχνίδι απέναντι στην Σέσκε κρύβει παγίδες και το έχει βιώσει αυτό η Σλάβια τα τελευταία χρόνια. Τραυματίες οι Σινιάν, Τεκλ και Βάλεμ.

Σλάβια Πράγας Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ