*18η αγωνιστική

*΄Πέρυσι η Λοντρίνα κέρδισε με 0-1 σε αυτό το γήπεδο, ενώ και οι δύο αγώνες τους έληξαν under 2,5

ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Η Νοβοριζοντίνο έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Βιτόρια Μπαϊα, με δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο, από τους Οσβάλντο (33’), Καμουτάνγκα (42’). Μείωσε με τον Τζεοβάνε σο 69΄, είχε φάσεις για να ισοφαρίσει, αλλά θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ.

Η Νοβοριζοντίνο ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Βιτόρια, τρίτη της ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν έχει πετύχει κάποια νίκη, μεγαλύτερο διάστημα που συμβαίνει κάτι τέτοιο το 2023. Αλλά μόνο η μία από αυτές τις ήττες της είναι στο γήπεδό της, εκεί που παραμένει χωρίς νίκη εδώ και δύο παιχνίδια.

Με αυτά τα αποτελέσματα βγήκε εκτός πρώτης τετράδας και θέσεων ανόδου, ούσα πλέον στην 5η θέση, αλλά σε απόσταση βολής, στο -1 για την ακρίβεια, από αυτήν.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Ντένερ, Μπρούνο Σίλβα, ενώ ο αμυντικός Λίγκερ με το που γύρισε από τραυματισμό, χτύπησε πάλι στο προηγούμενο παιχνίδι..

Νοβοριζοντίνο Στατιστικά

*Έχει δύο σερί G/G και over 2,5

*Έχει 12/19 Ν/G εντός έδρας

*Εχει 12/19 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: H Λοντρίνα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Βίλα Νόβα, σκοράροντας μόλις στο πρώτο λεπτό με το Ιάγκο Ντίας. Στη συνέχεια περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, γλιτώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση, μία φορά από το VAR.

Η Λοντρίνα επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βϊλα Νόβα, κερδίζοντας ξανά έπειτα από εννιά αγώνες που δεν τα είχε καταφέρει και με οκτώ ήττες σε αυτό το διάστημα. Και τα κατάφερε απέναντι σε μία αντίπαλο που διεκδικεί άνοδο, όπως είναι και η σημερινή της, την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος! Επίσης δεν έχει νίκη στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της εκτός έδρας, με τέσσερις ήττες.

Παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, ούσα πλέον στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, χωρίς να είναι ακόμη σε απόσταση βολής από μία θέση παραμονής, ούσα στο -4 από αυτήν.

Συνεχίζουν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο μέσος Γκαράτι και ο επιθετικός Κλέιτον. Επιστρέφει από τιμωρία ο αριστερός μπακ Γκουστάβο Σαλομάο, αυτή τη φορά τιμωρημένος είναι ο Παουλίνιο Μοτσελίν.

Λοντρίνα Στατιστικά

*Εχει 6/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/15 under 2,5 εκτός έδρας

Νοβοριζοντίνο-Λοντρίνα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ