*Φάση των “16” του Κυπέλλου Φινλανδίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Αήττητη η Κουόπιο στα 14 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Χέλσινγκφορς, μετρώντας δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία Κουόπιο – Χέλσινγκφορς.

ΚΟΥΟΠΙΟ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Βάασα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 25′ με τον Νίσιλα και στο 47′ ο Σααρίνεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Κουόπιο, ερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του Γιάνι Χονκαβάαρα φιλοξενήθηκε από τη Βάασα, της οποίας και επικράτησε με 0-2 για το πρωτάθλημα. Ισορροπημένο το μεταξύ τους ματς σε γενικές γραμμές, ωστόσο η ίδια ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το νέο τρίποντο που πανηγύρισε, έφτασε τους 28 βαθμούς και είναι πρώτη στη βαθμολογία Α Φινλανδίας, στο +1 από τη Σεϊναγιόεν, η οποία έχει και δυο παιχνίδια λιγότερα. Η πορεία της στο φετινό κύπελλο, ξεκίνησε από τον προηγούμενο γύρο, όπου και απέκλεισε με 0-2 τη Γιβάσκιλα. Χθες έμαθε και τον πιθανό αντίπαλο της στον δεύτερο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Τόρσαβν – Ντέρι Σίτι.

Κουόπιο Στατιστικά

*No Goal τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ακαδημία Σεϊναγιόεν, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 31′ με τον Πάλας και παρότι δέχθηκε την ανατροπή (51′, 78′), εν τέλει ισοφάρισε με τον Τουκιάινεν στο 82ο λεπτό.

Αήττητο σερί δώδεκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για τη Χέλσινγκφορς, έχοντας από έξι νίκες και ισοπαλίες σε αυτό. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Σάμι Όκονεν φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία Σεϊναγιόεν, για τη δεύτερη κατηγορία της χώρας, με την οποία έμεινε στο 2-2. Δεν έπεισε με την εμφάνιση της και παρότι δέχθηκε προσωρινά την ανατροπή, εν τέλει κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Γιάρο (1-1 εντός) και Εσκένας (0-0 εκτός), έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Στο κύπελλο, απέκλεισε αρχικά στα πέναλτι 3-5 την ΠΚ-35 (2-2 εκτός) και στη συνέχεια τις ΕΠΣ (1-4 εκτός) και Λάχτι (0-1 εκτός).

Χέλσινγκφορς Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κουόπιο – Χέλσινγκφορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ