Προγνωστικά Τένις: Ρούνε ενταντίον Ρούντ σε μια επανάληψη του περσινού προημιτελικού

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Χόλγκερ Ρούνε – Κάσπερ Ρουντ

O No.4, Κάσπερ Ρουντ και ο Νο.6 του κόσμου Χόλγκερ Ρούνε  συναντήθηκαν σε αυτό ακριβώς το στάδιο περσινό Roland-Garros σε μια συναρπαστική αναμέμέτρηση με τον Νορβηγό να κερδίζει τότε στα τέσσερα σετ. Ο 24χρονος Ρουντ πέρασε από μια δυνατή δοκιμασία εναντίον του φορμαρισμένου Γιάρι την Δευτέρα, από τον οποίο είχε χάσει μόλις πριν από δύο εβδομάδες στη Γενεύη, καθώς συνεχίζει να βελτιώνεται στην αγαπημένη του χωμάτινη επιφάνεια.

Ο Ρουντ προηγείται του Ρούνε με 4-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά ο 20χρονος Δανός πήρε την πρώτη του νίκη στους ημιτελικούς στο Rome Masters στα τέλη του περασμένου μήνα και αναμφίβολα είναι πολύ βελτιωμένος παίχτης σε σχέση με πέρυσι. Ο Ρούνε κέρδισε τον πρώτο του αγώνα των πέντε σετ τη Δευτέρα ξεπερνώντας ένα πραγματικά δυνατό τεστ κόντρα στον επίσης ανερχόμενο Τσερεντούλο. Ο Δανός είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και πιθανότατα θα έχει ανακάμψει πλήρως ώστε να είναι 100% ανταγωνιστικός σε αυτό το ματς.

Οι φόρμα των δύο τενιστών είναι αντιστρόφως ανάλογη από πέρυσι μέχρι σήμερα, με τον Ρουντ να πραγματοποιεί εξίσου επιτυχημένη χωμάτιμη σεζόν με πέρυσι, ενώ αντίθετα ο Ρούνε μετράει δύο τελικούς Masters, και μεγάλες νίκες απέναντι σε Top.10 αντιπάλους. Το ματς έχει όλα τα φόντα είναι εξελιχθεί σε θρίλερ όμως θα εμπιστευτούμε τον Δανό για την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Γαλλικού Όπεν καθώς εμπνέει μεγάλη αυτοπεποίθηση στο παιχνιδι του την δεδομένη χρονική στιγμή.

Εκτίμηση: Χόλγκερ Ρούνε (2.20)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το στοίχημα τένις βρίσκεις καθημερινά:

🎾 Προγνωστικα τενις
🇦🇺 Προγνωστικά Australian Open
🇺🇸 Προγνωστικά US Open
🇫🇷 Προγνωστικά Ρολάν Γκαρός
🇬🇧 Προγνωστικά Wimbledon
Προγνωστικά Τένις Value Bets
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες για Τένις