*13η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κλάκσβικ – Τβορόιρι 7-1

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΛΑΚΣΒΙΚ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Αργκίρ. Σκόραραν οι Κρόνμπεργκ (22′) και Φρεντέρικσμπεργκ (66′ πεν.), προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μπενέντικτσον στο 86′.

Δεν λέει να πάρει το πόδι από το γκάζι η Κλάκσβικ! Μετά από 13 αγωνιστικές πανηγύρισε ισάριθμες νίκες διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση (35 γκολ) και τη 2η καλύτερη άμυνα (επτά γκολ). Δεν ξεκολλάει από την κορυφή στη βαθμολογία Νησιών Φερόε, στο +7 από ΗΒ Τόρσαβν και +9 από Β36 Τόρσαβν.

Η Κλάκσβικ δέχτηκε μόλις τρία γκολ σε έξι εντός έδρας αγωνιστικές, παράλληλα πέτυχε συνολικά 15. Αξίζει να σημειωθεί πως “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί 12 εντός έδρας αναμετρήσεων με την Τβορόιρι: Στις οχτώ κράτησε το μηδέν, σε ισάριθμες πέτυχε τουλάχιστον από τρία γκολ.

ΚΛΑΚΣΒΙΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΒΟΡΟΪΡΙ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Στρέιμουρ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μουσά στο 79′.

Τριάντα ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της βρίσκεται η Τβορόιρι. Την προηγούμενη βδομάδα έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες/ δεν σκόραρε στις πέντε) αλώνοντας την έδρα της Στρέιμουρ (1-0).

Εκτός έδρας συγκέντρωσε πέντε από τους εννέα βαθμούς της (1-2-5/ διαφορά γκολ 4-23). Θα πρέπει να γυρίσουμε περίπου δέκα χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία νίκη που πανηγύρισε στην έδρα της Κλάκσβικ (3-2).

ΤΒΟΡΟΪΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΛΑΚΣΒΙΚ – ΤΒΟΡΟΪΡΙ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ