5η αγωνιστική

*Φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται στον επόμενο γύρο η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Η δεύτερη παίζει μπαράζ, με ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στο Λιμπερταδόρες.

*Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι, στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Εστουντιάντες να επικρατεί και στα δυο παιχνίδια (2-0 εντός, 0-1 εκτός).

*No Goal και Under 2.5 και τα τρία συνολικά Εστουντιάντες – Μπραγκαντίνο.

*Στον πρώτο γύρο: Μπραγκαντίνο – Εστουντιάντες 0-0

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (Αργεντινή)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 5-2 επί της Μπαράκας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο τρίτο μόλις λεπτό, για να βρει τέσσερις φορές δίχτυα στην πορεία με τους Ρολχέισερ (12′), Ροντρίγκες (23′), Σόσα (35′) και Λόγιο (62′). Μείωσε οι φιλοξενούμενοι στο 71′, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Καρίγιο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έντεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μετράει η Εστουντιάντες στο αήττητο σερί που “τρέχει” σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του Εντουάρντο Ντομίνγκες υποδέχθηκε τη Μπαράκας Σεντράλ, για το πρωτάθλημα, την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-2. Παρότι βρέθηκε πίσω με το “καλημέρα”, στην πορεία ανέβασε όμως την απόδοση της και “τελείωσε” ουσιαστικά το ματς μέχρι την ανάπαυλα (3-1). Είχε τον έλεγχο και στη συνέχεια, αν και δέχθηκε τη μείωση σε 4-2.

Συνεχίζει έτσι τις υψηλές πτήσεις στη βαθμολογία Α Αργεντινής, ούσα εντός της πρώτης τετράδος μετά από 19 παιχνίδια εκεί. Εκτός συνόρων τώρα, έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στα νοκ άουτ, ενώ με πιθανή επικράτηση απόψε, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Γκονσάλο Πινιέιρο και Πάμπλο Πιάτι.

Εστουντιάντες Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Φλουμινένσε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε από το ημίχρονο πίσω με 2-0 (27′, 34′), για να μειώσει απλά με τον Μπόρμπας στο 54ο λεπτό.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των επτά αγώνων για τη Μπραγκαντίνο, στο οποίο και μετρούσε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Πέδρο Καϊσίνια φιλοξενήθηκε από τη Φλουμινένσε, για το πρωτάθλημα, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς οι δυο πλευρές ήταν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και αρκετές φάσεις. Η ίδια μείωσε απλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά από εννέα στροφές εκεί, είναι στα μέσα της κατάταξης και σε ισοβαθμία με την Κρουζέιρο. Σε ότι αφορά το Σουνταμερικάνα τώρα, παραμένει αήττητη στον όμιλο (3-1-0) και είναι στην κορυφή, μαζί με τους Αργεντίνους, των οποίων και υπερτερεί, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Οπότε και παίζει για δυο αποτελέσματα, έτσι ώστε να μείνει από πάνω τους. Αρκετές οι απουσίες ενόψει του Εστουντιάντες – Μπραγκαντίνο.

Μπραγκαντίνο Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Εστουντιάντες – Μπραγκαντίνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ