*17η αγωνιστική.

*Στον 1ο γύρο: Σεούλ – Ιντσεόν Γιουνάιτεντ 2-1.

Ιντσεόν Γιουνάιτεντ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην Νταετζέον Σίτιζεν. Σκόρερ της οι Εμποκού (41’ πέναλτι) και Μπο-Σουμπ (49’, 78’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά σε 1-2 στο 60’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα έμειναν με δέκα παίκτες.

Είχε ανάγκη από μία νίκη, την πήρε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Νταετζέον με 3-1 εκτός έδρας. Κέρδισε για πρώτη φορά μετά από τις 30 Απριλίου σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ωστόσο, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της στην ίδια διοργάνωση είναι αήττητη, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Διατηρείται χαμηλά στην κατάταξη, μόλις 18 πόντους έχει συγκεντρώσει σε 16 αγωνιστικές. Μία νίκη, ωστόσο, μπορεί να της δώσει σημαντική ώθηση και να της επιτρέψει να πλησιάσει στην εξάδα των πλέι οφ για τον τίτλο!

Ιντσεόν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Έρχεται από τρία σερί Goal / Goal στο πρωτάθλημα.

*Goal / Goal και Over 2.5 τα δύο τελευταία παιχνίδια της στην ίδια διοργάνωση.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σεούλ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Νταεγκού. Το τέρμα που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες σημείωσε ο Τσεσίνα στο 15’.

Της λείπει η σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, πληρώνει την αδυναμία της εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να έχει χάσει σημαντικό έδαφος από την κορυφή της κατάταξης. Ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Νταεγκού την προηγούμενη αγωνιστική, αποτέλεσμα που τη διατήρησε στους 27 πόντους.

Είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Γκανγκον με 1-0, η οποία είναι η μοναδική που έχει πανηγυρίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της (1-1-2)./

Σεούλ Στατιστικά

*Μετράει τρία διαδοχικά Under 2.5 γκολ.

*Ηττήθηκε στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ιντσεόν Γιουνάιτεντ – Σεούλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ