Αμυντικά χαφ που έρχονται ως ελεύθεροι!

Ανανεώθηκε:
football expert

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι εδώ και όλες οι ομάδες ψάχνουν να ενισχυθούν στις θέσεις που πονάνε. Μία νευραλγική θέση όπου πολλές ομάδες στην Ελλάδα βλέπουν τους παίκτες τους να φεύγουν είτε τους βλέπουν να μεγαλώνουν επικίνδυνα ψάχνουν αντικαταστάτες για την πολύ σημαντική θέση του αμυντικού χαφ. Ποδοσφαιριστές για όλα τα βαλάντια υπάρχουν εκεί έξω και εμείς θα ασχοληθούμε για άλλη μία φορά με τους παίκτες που μπορούν να έρθουν αυτή τη στιγμή ως ελεύθεροι στην Ελλάδα.

Αυτό γίνεται διότι οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να μπουν σε πλειστηριασμούς και να δίνουν υπέρογκα πόσα για να εξασφαλίσουν πρώτα την αποδοχή της ομάδας και μετά να πλησιάσουν τον παίκτη και επίσης οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές μπορούν άμεσα να έρθουν και να μπουν από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στους ρυθμούς της νέας του ομάδας, κάτι πολύ σημαντικό εάν αναλογιστούμε πως πολύ σύντομα ξεκινάει η σεζόν για τις ομάδες που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Καθημερινά προγνωστικά στοίχημα για ταμείο στο Betarades.gr!

🔹Oliver Abilgaard – 26, Βερόνα

Ο Δανός ποδοσφαιριστής ο οποίος φέτος ήταν μεταξύ Σέλτικ και Βερόνα αναμένεται να μείνει ελεύθερος καθώς το συμβόλαιο του λήγει και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι πολύ ψηλός, πολύ δυνατός για τη θέση του και με πολύ καλά αμυντικογενή χαρακτηριστικά. Στα πολύ θετικά του στοιχεία το ψηλό παιχνίδι και η τακτική του προσήλωση, ενώ έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά μιλάμε για έναν 24χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός ιδίως στον τομέα της »καταστροφής» παιχνιδιού του αντιπάλου, πότε γίνεται κατανοητό πώς ειδικά σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος.

🔹Stijn Spierings – 27, Τουλούζ

Ένας πολύ κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα ήταν από τους καλύτερους στην Ελλάδα είναι Ολλανδός που παίζει στην Τουλούζ και περιμένω πάρα πολλές ομάδες σε όλη την Ευρώπη να πασχίζουν για να πάρουν την υπογραφή του.  Με πολύ γεμάτη σεζόν φέτος και ενώ έκανε και το αγροτικό του στη Βουλγαρία και στη Λέφσκι Σόφιας, φέτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη Γαλλική ομάδα. Μπορεί να παίξει και ως οκτάρι χάρη στα πολύ καλά φυσικά του χαρακτηριστικά αλλά και γιατί έχει κάθετο παιχνίδι, είναι δημιουργικός, ενώ πολλές φορές εκτελεί και τα φάουλ άρα είναι απειλητικός και από εκεί ενώ γενικά είναι παιδί του προπονητή και σίγουρα θα ήταν από τους καλύτερους παίκτες εάν ερχόταν στην Ελλάδα.

🔹Diogo Capitao – 23, Μπενφίκα

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θυμίζει την περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας  καθώς προέρχονται από μία πάρα πολύ καλή ακαδημία όπως αυτή της Μπενφίκα ενώ παίζουν και στην ίδια θέση. Η διαφορά τους είναι πως ο Καπιτάο έμεινε και έγινε αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα και έχει φυσικά και  ηγετικά χαρακτηριστικά.  Θα αναζητήσει αλλού την τύχη του εφόσον δεν λογίζεται στα πλάνα της πρώτης ομάδας και ένας παίκτης ο οποίος έχει γεμάτες σεζόν ως αρχηγός και αμυντικό χαφ μιας από τις καλύτερες ακαδημίες στον κόσμο δεν θα έπρεπε να αφήνει αδιάφορο κανέναν τεχνικό διευθυντή στην Ελλάδα.

🔹Nemanja Gudelj – 31, Σεβίλλη

Ο Σέρβος ο οποίος κατέκτησε πριν λίγες μέρες το Europa League είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ζήσει τα πάντα στην καριέρα του, είναι στη λογική απόκτησης ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει χάσει την ταχύτητα του για αυτό και πολλές φορές έπαιζε και πιο πίσω ως κεντρικός αμυντικός φέτος, αλλά φυσικά μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είχε το αντίστοιχο ρόλο που έχει ο Εμβιλά στον Ολυμπιακό.  Δεν τίθεται θέμα ποιότητας και αξίας.  Το θέμα είναι πώς θα καλύψει τη δεδομένη του έλλειψη σε ταχύτητα αλλά με την εμπειρία του και την ποιότητα του σίγουρα αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

🔹Γκιγέρμε – 32, Αλ Σαντ και Λούκα Μιλιβόγεβιτς – 32, Κρίσταλ Πάλας

Οι δύο αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν μαζί καθώς όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν την αξία τους και το τι μπορούν να προσφέρουν σε ένα σύλλογο.  Άκρως επιτυχημένοι στη χώρα μας, μεγαλύτεροι πλέον σε ηλικία φυσικά αλλά ιδίως ο Μιλιβόγεβιτς ο οποίος φέτος είχε γεμάτη χρόνια στην Premier League δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αποδείξει την αξία του στη χώρα μας ξανά.  Παίκτες που ξέρεις τι αγοράζεις, δεν αποτελούν ρίσκο, φυσικά πρέπει να καμουφλάρουν την έλλειψη ταχύτητας και έκρηξης που δεδομένα έχουν λόγω της ηλικίας τους όμως είναι εξίσου ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τόση ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και ισχυρή προσωπικότητα καθώς και 2-3 χρόνια μπροστά τους ακόμα που η επιλογή τους φαντάζομαι πως είναι ήδη μέσα στις λίστες των τεχνικών διευθυντών στην Ελλάδα.

Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BASS150 *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🔹Asier Illaramendi – 33, Ρεάλ Σοσιεδάδ

Μία επιλογή την οποία θα μπορούσα άνετα να δω, ως βελτίωση των χαρακτηριστικών του αμυντικού χαφ που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα του είναι ο Βάσκος. Ένας παίκτης ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά του Ρούμπεν Πέρεθ αλλά είναι απλούστατα καλύτερος παίκτης από αυτόν. Με την τεράστια εμπειρία του  έβγαλε και τη Σοσιεδάδ στην Ευρώπη φέτος και ψάχνει την επόμενη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του στα 33. Ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Εθνική Ισπανίας με το σωστό πακέτο αποδοχών θα μπορούσε να έρθει στη χώρα μας  και να δώσει σιγουριά από τη θέση του αμυντικού χαφ. Κάθετο παιχνίδι, μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, ένας μαέστρος στο χώρο του κέντρου ο οποίος θα έκανε σε καλύτερο επίπεδο αυτά που κάνει ήδη ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα, άρα γίνεται κατανοητή κατευθείαν η πιθανή επιρροή του.

🔹Sidy Sarr – 26, Τσάβες

Ο Σενεγαλέζος διεθνής είναι η επιτομή το αμυντικού χαφ που έχει όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της θέσης, χωρίς να χάνει μονομαχία, με το να βρίσκεται συνεχώς στον άξονα και να παλεύει για μάχες τόσο ψηλά όσο και χαμηλά.  Πάρα πολύ ψηλός, πάρα πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, τακτικός παίκτης ο οποίος δεν χάνεται στο γήπεδο. Ένα «τέρας» της φύσης που δεν έχει σε καλό βαθμό τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θυμίζει τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ οπότε είναι κατανοητό πως θα μπορούσε δίπλα σε έναν πολύ πιο τεχνικό ποδοσφαιριστή να λάμψει για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία του δίνουν πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο.

🔹Dante Rigo – 24, Mπέερχσοτ

Ο Βέλγος διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές έχει φτάσει τα 24. Έχει περάσει και από την Ολλανδία με την Αϊντχόφεν και φέτος έκανε μία μεγάλη γεμάτη χρόνια στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Δεν είναι ποδοσφαιριστής τον οποίον θα πάρεις και θα βασίσεις όλη την ομάδα πάνω του προφανώς αλλά είναι σίγουρα παίκτης οοποίος μπορεί να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ καθώς και αυτή του οκταριού, είναι πολυσύνθετος, είναι ένας παίκτης ο οποίος θυμίζει Τσέριν σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι του ότι είναι ευέλικτος στον αγωνιστικό χώρο, έχει καλές ποδοσφαιρικές βάσεις λόγω των ακαδημιών στις οποίες εκεί παίξει και σίγουρα έχει πάρα πολύ λαμπρό potential Αρκεί μία ομάδα σε τοπ επίπεδο να τον εμπιστευτεί.

🎁 ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις καθημερινά στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
Προγνωστικά Value Bets
🎯 Bet Builder Προγνωστικά
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.