9η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 3 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, επί της Άικ Τένσμπεργκ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μόλις στο 9’ ο Μπράουτ Μπρούνες σκόραρε για το 0-1, όμως στο 37’ ο Νίγκορντ ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Ξανά ο Μπράουτ Μπρούνες στο 69’, σκόραρε και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η Στρόμσγκοντσετ δείχνει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει καταφέρει να μείνει αήττητη για τέσσερις αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Προέρχεται από νίκη επί της Άικ Τένσμπεργκ (1-2) στο Κύπελλο και πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαρντ Χάουγκεσουντ. Συνολικά, η ομάδα του Ίνσες, δεν έχει παρουσιάσει την επιθυμητή εικόνα αγωνιστικά, προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του ο νέος τεχνικός, ώστε να έρθουν το συντομότερο δυνατό οι νίκες και μια σταθερότητα σε απόδοση. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο Μποαχένε, αμφίβολος ο Τούρσεν. 

Στρόμσγκοντσετ Στατιστικά

*5/10 επίσημα παιχνίδια είχαν No Goal

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-3 εκτός έδρας, επί της Στορντ, για το Κύπελλο. Στο 44’ ο Χάντελαντ σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, στο ημίχρονο. Στο 51’, στο 67’ και στο 83’ ο Ντζιέ έκανε χατ-τρικ και παράλληλα έδωσε τη νίκη στη Χάουγκεσουντ. 

Η Χάουγκεσουντ δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Στορντ (1-3) για το Κύπελλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπράτβογκ, εκτός έδρας. Έχασε από την Τρόμσο στο γήπεδό της, με σκορ 1-2, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Είναι αναμενόμενα χαμηλά στην κατάταξη, αναζητά λύσεις για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας ο κόουτς Γκρίνχαουγκ. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε ο μέσος Κρίστενσεν, αμφίβολος ο αμυντικός Νιουκούρι, όπως και οι επιθετικοί Σαμούελσεν και Σέντερλουντ. 

Χάουγκεσουντ Στατιστικά

*6/10 παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει σε 5/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Στρόμσγκοντσετ – Χάουγκεσουντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ