38η αγωνιστική (τελευταία)

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 3 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Η Έλτσε έχει υποβιβαστεί. Η Κάδιθ σώζεται με νίκη ή ισοπαλία. Σε πενταπλή ισοβαθμία με Αλμερία, Βαλένθια, Χετάφε, Θέλτα, κερδίζει την παραμονή. 

*Α’ Γύρος: Κάδιθ – Έλτσε 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΕΛΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έμειναν στο μηδέν. Στο 90+2’ ο Μπογέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο ματς και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. 

Η Έλτσε παρότι είναι γνωστό εδώ και μερικές αγωνιστικές ότι έχει υποβιβαστεί, το παλεύει και δείχνει ένα αξιοπρεπές και ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το ότι δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο, δεν την εμποδίζει από το να παίρνει αποτελέσματα, όπως η σπουδαία νίκη στη χώρα των Βάσκων, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1) με σκόρερ τον Μπογέ στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα, πήρε ακόμα έναν βαθμό στο εντός έδρας ματς εναντίον της Σεβίλλης (1-1), με το ίδιο σκορ έφυγε και από τη Μαδρίτη και το ματς με τη Χετάφε (1-1) η οποία ήθελε μόνο νίκη για τη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Μπεκασέσε συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα, έχει υποστεί μόλις μία σε διάστημα πέντε αναμετρήσεων και ίσως είναι το καλύτερο κομμάτι συγκομιδής πόντων που είχε στη σεζόν. “Παίζουμε για να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο μας με αξιοπρέπεια”, δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής της Έλτσε, ο οποίος είναι δεδομένο ότι σκέφτεται από τώρα τη στελέχωση του έμψυχου υλικού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά την αποστολή, είναι τιμωρημένος ο Κλερκ, ενώ έμειναν εκτός οι Χοσέ Άνχελ Καρμόνα, Ντιέγο Γκονθάλεθ, Παλάσιος και Ομάρ Μασκαρέλ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Αμφίβολος ο Πέδρο Μπίγας.

Έλτσε Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 16/18 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΔΙΘ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0, εντός έδρας, εναντίον της Θέλτα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 41’ οι γηπεδούχοι σκόραραν αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στο 53’ ο Σομπρίνο πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κάδιθ επέστρεψε στις επιτυχίες, με τη νίκη εντός έδρας, επί της Θέλτα (1-0), η οποία τη διατηρεί σε θέση ισχύος συγκριτικά με άλλες ομάδες που μάχονται για τον ίδιο στόχο, της παραμονής στην κατηγορία. Τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Σέρχιο Γκονθάλεθ, ανέκαθεν στηρίζεται στο γήπεδό της για να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς για την επίτευξη των στόχων της. Δύο νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς.

“Τον απολογισμό θα τον κάνουμε μετά το παιχνίδι. Η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί μετά το ματς στο “Μαρτίνεθ Βαλέρο”. Πάμε να πάρουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε αυτό για το οποίο παλεύουμε εδώ και καιρό”, δήλωσε ο τεχνικός της Κάδιθ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο τιμωρημένος Ρουμπέν Αλκαράθ καθώς και οι τραυματίες Οκάμπο, Άλεξ Φερνάντεθ, Βίκτορ Τσουστ, Μαρτί, Θαλδούα. Αμφίβολοι Κρις Ράμος και Φάλι Χιμένεθ. 

Κάδιθ Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*8/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Σκοράρει σε 9/18 παιχνίδια εκτός έδρας

Έλτσε – Κάδιθ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ