*Μπαράζ παραμονής/ανόδου ανάμεσα σε Μπουντεσλίγκα (Στουτγκάρδη) και 2. Μπουντεσλίγκα (Αμβούργο). Διπλές αναμετρήσεις. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι. Η ρεβάνς στην έδρα του Αμβούργου είναι προγραμματισμένη για τις 5 του μηνός.

*GG στα οχτώ τελευταία Στουτγκάρδη – Αμβούργο.

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Χόφενχαϊμ. Ο Μπεμπού έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, απάντησε ο Τιάγκο Τομάς πέντε λεπτά αργότερα.

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει απευθείας την παραμονή έχασε η Στουτγκάρδη, λίγο πριν πέσει η αυλαία της Μπουντεσλίγκα. Πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες κόντρα σε μία (ουσιαστικά) αδιάφορη βαθμολογικά Χόφενχαϊμ (1-1 εντός). Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με xGoals 2.51, ενώ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κανένα από τα εννέα κόρνερ που εκτέλεσε. Με την Μπόχουμ να πετάει νοκ-άουτ τη Λεβερκούζεν, υποχώρησε στη 16η θέση και, πλέον, καλείται να πετύχει τον στόχο της μέσω των μπαράζ.

Υποδέχεται το Αμβούργο για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια: Στις 29 Μαΐου 2020 επικράτησε με 3-2 χάρη σε γκολ του Κάστρο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. “Τρέχει” ένα αήττητο σερί στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στη “Mercedes-Benz-Arena” (4-1-0) με διαφορά γκολ 9-5. “Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Ο σύλλογος, η πόλη και η ομάδα με στόχο την παραμονή”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Χένες.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Σαντχάουζεν. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ντομπέ μόλις στο 3′.

Πήρε προβάδισμα με το καλημέρα στην αναμέτρηση με την ήδη υποβιβασμένη Σαντχάουζεν και περίμενε καλά νέα από την έδρα της Ρέγκενσμπουργκ. Εκεί η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο της Χάιντενχαϊμ η οποία, ωστόσο, πραγματοποίησε επική ανατροπή στις καθυστερήσεις πετώντας στο καναβάτσο το Αμβούργο. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος θα διεκδικήσει την άνοδό του στην Μπουντεσλίγκα (σ.σ. υποβιβάστηκε από αυτή το 2018) μέσω των μπαράζ παραμονής/ανόδου.

Πριν από ένα χρόνο επικράτησε εκτός έδρας της Χέρτα (1-0), προτού ηττηθεί με 2-0 στο “Volksparkstadion”. Οι “δεινόσαυροι” προέρχονται από τρεις σερί νίκες, πανηγύρισαν μόλις δύο σε οχτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες). Άλωσαν για τελευταία φορά τη “”Mercedes-Benz-Arena” στις 11 Μαρτίου 2013 (1-0). “Οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν έμαθαν πως θα αντιμετωπίσουν το Αμβούργο”, είπε ο προπονητής Βάλτερ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ