Ημιτελικός πλέι-οφ ανόδου

*Γειτονικό ντέρμπι της χώρας των Βάσκων.

*Πρώτος αγώνας της σειράς. Η ρεβάνς στις 08/06. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. 

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με “2-3 γκολ” τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Στη σεζόν: Έιμπαρ – Αλαβές 0-0 / Αλαβές – Έιμπαρ 2-0

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Ουέσκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και έμειναν στο μηδέν. Στο 82’ ο Ματέους Περέιρα σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 90+7’ αποβλήθηκε ο Βενάνσιο για τους φιλοξενούμενους. 

H Έιμπαρ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με την επιτυχία στην έδρα της Ουέσκα (0-1), παρά το γεγονός ότι δεν είχε κίνητρο. Ωστόσο, έπαιξε για τη νίκη, η οποία ήταν η πρώτη έπειτα από εννέα αγωνιστικές. Ο μεγάλος στόχος για τους “Αρμέρος” είναι να επιστρέψουν στη Λα Λίγκα έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. “Η ομάδα είναι προετοιμασμένη και έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό να κερδίσουμε την άνοδο”, δήλωσε ο τερματοφύλακας Λούκα Ζιντάν. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε και επιστρέφει ο επιθετικός Μπλάνκο Λέστσουκ, όμως είναι τιμωρημένος ο αμυντικός Βενάνσιο. Εκτός και οι τραυματίες Γκαρθία ντε Αλμπένιθ, Ρέινα, Κορέα, Αράνα, Λασούρε.

Έιμπαρ Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*8/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 10/21 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Λας Πάλμας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που περνώντας τα λεπτά πίεζαν για να πετύχουν γκολ, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 

H Αλαβές είχε μια ευκαιρία για την απευθείας άνοδο, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει στα Κανάρια Νησιά τη Λας Πάλμας (0-0) και έμεινε να παίξει πλέι οφ. Τρίτη ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς που δεν έχει ηττηθεί, μετρά μονάχα μια ισοπαλία η ομάδα του Λουίς Γκαρθία Πλάθα. Είναι εμφανές ότι το τελευταίο διάστημα δεν έβγαλε σταθερότητα και έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς οι οποίοι θα της είχαν δώσει την ευκαιρία να είναι σε θέση ισχύος. “Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι το συντομότερο δυνατό”, δήλωσε ο κίπερ Σιβέρα, λόγω της απογοήτευσης της απώλειες της ανόδου. Όσον αφορά την αποστολή, δεν είναι διαθέσιμος ο αμυντικός μέσος Αντόνιο Μπλάνκο λόγω τιμωρίας. Από την άλλη, είναι τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Μάρας. 

Αλαβές Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*8/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 12/21 παιχνίδια εκτός έδρας

Έιμπαρ – Αλαβές στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ