Μελετημένα Προγνωστικά: Με τα γκολ για την άνοδο στην Αγγλία

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Μια μέρα με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να κινείται σε σχετικά χαμηλούς ρυθμούς είναι αυτή η Δευτέρα (29/05) ωστόσο και πάλι υπάρχουν επιλογές για μελετημένα προγνωστικά. Ξεχωρίζει ο τελικός στη Λιγκ 1 Αγγλίας Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τον νικητή να κερδίζει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό για το πολύ ενδιαφέρον ματς.

Μελετημένα Προγνωστικά Σήμερα 29/05/2023

Επικράτησε με 1-0 στην έδρα της επί της Μπόλτον, στον δεύτερο ημιτελικό, και προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Λιγκ 1 Αγγλίας η Μπάρνσλεϊ. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, αυτές από τις Ίπσουιτς (0-3) και Πιτέρμπορο (0-2) στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της. Αντίθετα, μόλις σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Έκανε μια επική ανατροπή η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και εξασφάλισε θέση στον τελικό των πλέι οφ, αν και είχε χάσει με 4-0 στον εκτός έδρας ημιτελικό με την Πιτέρμπορο. Την κέρδισε με το ίδιο σκορ στην κανονική διάρκεια του δεύτερου ματς της σειράς στην έδρα της, οι δύο αντίπαλοι πέτυχαν από ένα γκολ στην παράταση και τελικά η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικράτησε με 5-3 στα πέναλτι. Διανύει περίοδο φόρμας, καθώς αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια, μάλιστα, έχει πετύχει και 12 γκολ, ενώ είχε σημειώσει συνολικά 81, στα 46 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στους τέσσερις από τους εφτά τελευταίους αγώνες, όμως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Σκοράρουν, αλλά και δέχονται εύκολα γκολ οι δύο αντίπαλοι. Μπορούν να τα καταφέρουν και στον τελικό, με ισχυρό το δέλεαρ της ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Και η ανώτερη κατηγορία της Νορβηγίας δίνει μια επιλογή για στοίχημα που τραβάει την προσοχή, για τον αγώνα Μπόντο/Γκλιμτ – Βίκινγκ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπόντο/Γκλιμτ, που προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Νορβηγίας, επικρατώντας με 3-0 επί της Μοσέεν. Είχαν προηγηθεί τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας (2-3) επί της Τρόμσο, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Πετυχαίνει γκολ με ευκολία, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Α’ Νορβηγίας, με 21 γκολ σε οχτώ αναμετρήσεις. Δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά, πάντως, και στην άμυνα το τελευταίο διάστημα, έχοντας δεχτεί τέσσερα τέρματα στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες. Κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, με εξαίρεση το 2-2 με τη Μπραν.

Επιβλητική η πρόκριση της Βίκινγκ στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Νορβηγίας, καθώς συνέτριψε με 5-0 τη Φόρους και Γκάουσελ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Σάντεφιορντ (1-2) και Οντς (3-2) για το πρωτάθλημα. Έχει βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητά της, έχοντας σημειώσει 18 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο σε ένα από αυτά, ωστόσο, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Τα πάει καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας απολογισμό δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, αυτή (1-0) από τη Ρόζενμποργκ, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Βρίσκουν τα δίχτυα με ευκολία οι δύο ομάδες, που διανύουν και περίοδο φόρμας, έχουν, όμως, παράλληλα προβλήματα στην άμυνα. Αναμένεται ένα “ανοιχτό” παιχνίδι και θα επιλέξουμε τη συνδυαστική πρόταση Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 1.90.


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις καθημερινά στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
Προγνωστικά Value Bets
🎯 Bet Builder Προγνωστικά
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.