10η αγωνιστική

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΓΚΕΦΛΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Έργκριτε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (20′, 35′) και παρότι μείωσε με τον Ένγκλουντ στο 38′, εν τέλει δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο 81ο λεπτό.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Γκέφλε, μετά από δυο παιχνίδια στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκαελ Μπένγκτσον φιλοξενήθηκε από την Έργκριτε, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-1. Δεν κατάφερε να σταθεί αντάξια των περιστάσεων, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και παρότι μείωσε άμεσα, στην πορεία δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και το “πλήρωσε” με τρίτο τέρμα.

Παραμένει έτσι στους έντεκα βαθμούς μετά από εννέα παιχνίδια, οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ηττήθηκε μια φορά στα τέσσερα εντός της, έχοντας ακόμη δυο νίκες και μια ισοπαλία. Δεν αναφέρθηκαν πιθανές απουσίες για την αναμέτρηση Γκέφλε – Σούντσβαλ.

Γκέφλε Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 5/7 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Σκέβντε, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 41′, πήρε το προβάδισμα στο 56′ με τον Άντερσον και επτά λεπτά αργότερα ο Σίμπα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στις νίκες επέστρεψε η Σούντσβαλ, μετά από τρία παιχνίδια έχοντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάγκλας Γιάκομπσεν υποδέχθηκε τη Σκέβντε, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Τα βρήκε δύσκολα στο πρώτο μέρος, όμως το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε λίγο πριν την ανάπαυλα, της έκανε πιο εύκολο το έργο, σκοράροντας δις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς στη βαθμολογία Β Σουηδίας, ούσα παράλληλα στο +2 από την αποψινή της αντίπαλο, έχοντας κατά σειρά από δυο νίκες και ήττες στις τέσσερις εξόδους της. Αμφίβολος ο Αλεξάντερ Μπλόμκβιστ, που αποχώρησε με πρόβλημα στο τελευταίο.

Σούντσβαλ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 6/7 τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Γκέφλε – Σούντσβαλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ