Τελικός για τα πλέι-οφ προβιβασμού στη Τσάμπιονσιπ. Μονή αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Ο αγώνας διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, Γουέμπλεϊ.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μπάρνσλεϊ 0-2.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Μπάρνσλεϊ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 4-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπόλτον με σκορ 1-0, στα πλαίσια των ημιτελικών για τα πλέι-οφ προβιβασμού στη Τσάμπιονσιπ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κίτσινγκ στο 24’.

Καλή εμφάνιση και νίκη-πρόκριση για τη Μπάρνσλεϊ. Μπήκε δυνατά στο ματς και εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη διατήρησε το υπέρ της σκορ με ευκολία, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν εντελώς άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στη Τσάμπιονσιπ έχει σήμερα, όμως το έργο της δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Μπροστά της βρίσκει μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία είναι εξαιρετική στο επιθετικό της κομμάτι, γι’ αυτό και θα πρέπει να δείξει ανάλογη σταθερότητα αμυντικά. Την κέρδισε παρ’ όλα αυτά και στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως έχει τον τρόπο να την περιορίζει, αλλά και να εκμεταλλεύεται τις αστάθειες που βγάζει σε μερικές περιπτώσεις στα μετόπισθεν.

Μπάρνσλεϊ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Πιτέρμπορο, στα πλαίσια των ημιτελικών για τα πλέι-οφ προβιβασμού στη Τσάμπιονσιπ. Το 1-0 ο Σμιθ με πέναλτι στο 9’ και το 2-0 ο Γκρέγκορι στο 25’. Το 3-0 πέτυχε ο Τζέιμς στο 71’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πάλμερ στο 90+8’. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου αμφότερες βρήκαν δίχτυα, στην αρχή οι φιλοξενούμενοι με το αυτογκόλ του Γκρέγκορι στο 105’ και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με τον Πάτερσον στο 112’. Εν τέλη η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πανηγύρισε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-4.

Εξαιρετική εμφάνιση για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ανατροπή στο συνολικό σκορ. Μπήκε αποφασισμένη στο ματς και κατάφερε να πάρει ασφαλές προβάδισμα ως την ανάπαυλα, ενώ στην επανάληψη είχε την ψυχολογία και βρήκε τα γκολ που χρειαζόταν για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί μπορεί να δέχθηκε γκολ, όμως ισοφάρισε άμεσα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το ματς στη διαδικασία των πέναλτι, όπου και πήρε εν τέλη την πρόκριση.

Ιστορική η πρόκρισή της από τα ημιτελικά των πλέι-οφ, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται σε τελικό ύστερα από ήττα με 4 γκολ διαφορά στον πρώτο αγώνα. Η ψυχολογία της είναι φυσικά στα ύψη και σήμερα αναμένεται να τα δώσει όλα, προκειμένου να επιστρέψει στη Τσάμπιονσιπ ύστερα από κόπους αρκετών χρόνων. Είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά, συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα στις περισσότερες αναμετρήσεις της, αλλά θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν σήμερα, ώστε να μην κινδυνεύσει από τους ιδιαίτερα επικίνδυνους φιλοξενούμενους.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ