*38η αγωνιστική (τελευταία)

*Στον Α’ γύρο: Άουε – Μπάερουθ 4-0

ΜΠΑΕΡΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Νέα ήττα παρότι εμφανίστηκε βελτιωμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ντόρτμουντ Β την περασμένη αγωνιστική. Το τελικό 1-0 πάντως κρίνεται δίκαιο, δέχτηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 56′, πίεσε στην συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Προσπάθησε για την τιμή της να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα απέναντι στην Ντόρτμουντ Β αλλά δεν τα κατάφερε και ως εκ τούτου, θα τερματίσει πιθανότερα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα παιχνίδια που ουσιαστικά θα έκριναν την παραμονή της στην κατηγορία ήταν και αυτά στα οποία έκανε τις χειρότερές της εμφανίσεις. Δίκαιος ο υποβιβασμός της, δεν μπόρεσε επί της ουσίας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της λίγκας. Τιμωρημένοι οι Νολενμπέγκερ και Βέμπερ, τραυματίας ο Κιρσχ.

Μπάερουθ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 5/7 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΟΥΕ

Προηγούμενο ματς: Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, γνώρισε βαριά ήττα με 0-3 από την Ίνγκολσταντ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, αφού δέχτηκε όλα τα γκολ της συνάντησης (23′, 24′, 31′) και μάλιστα μέσα σε επτά λεπτά. Προσπάθησε στην επανάληψη να περιορίσει κάπως το εύρος της ήττας, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Με την ισοπαλία που είχε αποσπάσει από την Ντόρτμουντ Β δύο αγωνιστικές πριν, είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της και μαθηματικά, ουσιαστικά όμως ποτέ δεν κινδύνεψε με υποβιβασμό στο διάστημα αυτό και πάντοτε κρατούσε διαφορά ασφαλείας. Ευελπιστεί πάντως την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στην Τσβάιτε, όπου και ανήκε με βάση το μέγεθός της. Δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, μοναδική απώλεια ο τιμωρημένος Γιόνγιτς.

Άουε Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Δέχεται γκολ πρώτη στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

ΜΠΑΕΡΟΥΘ – ΑΟΥΕ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ