*34η αγωνιστική (τελευταία)

*Στον πρώτο γύρο: Σάλκε – Λειψία 1-6

*Αδιάφορη βαθμολογικά παρουσιάζεται η Λειψία. Η Σάλκε χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από Μπόχουμ ή Στουτγκάρδη για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Μπορεί να πανηγυρίσει την απευθείας παραμονή με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

*Η Σάλκε δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΛΕΙΨΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-1) της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ στο 25′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Λάιμερ (64′), Νκουνκού (76′ πεν.) και Σομποσλάι (86′).

Αλώνοντας την “Allianz Arena” η Λειψία εξασφάλισε την 3η θέση και, παράλληλα, εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Δεν πτοήθηκε από το προβάδισμα της Μπάγερν Μονάχου, πάτησε τέρμα το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις “φωτιά” που έβαλε, πανηγυρίζοντας ιστορική νίκη με 3-1.

Πέμπτη σερί επικράτηση για τους “κόκκινους διαβόλους” που σκέφτονται ήδη τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, εκεί που τους περιμένει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3/6). Σε περίπτωση νίκης επί της Σάλκε, η Λειψία θα φτάσει τις 13 εντός έδρας στην Μπουντεσλίγκα “σπάζοντας” το σχετικό ρεκόρ. Ευχάριστα τα νέα για τον προπονητή Ρόζε που, ουσιαστικά, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μοναδικός απόντας ο μακροχρόνια τραυματίας Γκουλάτσι.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΛΚΕ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Τερόντε άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα, προτού οι Καμάντα (21′) και Τούτα (59′) ανατρέψουν τα δεδομένα για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πόλτερ στο 85′.

Πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής η Σάλκε, αποσπώντας έναν βαθμό με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη “Veltins Arena”. Μπροστά της καλείται να ανέβει έναν αγωνιστικό Γολγοθά με τη Λειψία, κόντρα στην οποία απέσπασε μόλις οχτώ βαθμούς σε έντεκα μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στις τέσσερις τελευταίες γνώρισε ισάριθμες ήττες με διαφορά γκολ 1-18. Πανηγύρισε το “τρίποντο” στη “Red Bull Arena” στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 (3-1).

“Η Λειψία έχει ακόμα τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας για να παίξει, ίσως το μυαλό της να βρίσκεται εκεί. Στο χέρι μας είναι να μην φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της, πρέπει να μείνουμε πιστοί στην αγωνιστική νοοτροπία μας”, υπογράμμισε ο προπονητής Ράις. Ο Καμίνσκι αναμένεται να πάρει θέση στην αμυντική τετράδα, εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο αρχισκόρερ Μπούλτερ και θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

ΣΑΛΚΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΛΕΙΨΙΑ – ΣΑΛΚΕ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ