*Φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται στον επόμενο γύρο η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Η δεύτερη παίζει μπαράζ, με ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στο Λιμπερταδόρες.

*4η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Πενιαρόλ – Μιγιονάριος 0-2

ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ (Κολομβία)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με Κάστρο (42′) και Αρίας (63′), απάντησαν ισάριθμες οι Μορένο (53′) και Σετρέ (69′).

Αν και προηγήθηκε δύο φορές στην αναμέτρηση, η Μιγιονάριος επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (2-2), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των ημιτελικών του Απερτούρα. Είχε τις καλύτερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να αποσπάσει το “τρίποντο”. Τρίτη σερί ισοπαλία για τη Μιγιονάριος, πέμπτη στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις (δύο νίκες).

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 27 Οκτωβρίου 2022 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας ήττα της Μιγιονάριος από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (2-1), έκτοτε σημείωσε 12 νίκες και έξι ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Κρατάει την τύχη στα χέρια της στον 6ο όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα: Συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς βρίσκεται στο +1 από Ντεφένσα Χουστίσια και +3 από Ατλέτικο Μινέιρο.

ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΕΝΙΑΡΟΛ (Ουρουγουάη)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Γουόντερερς. Ο Ροντρίγκες με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 15′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Φονσέκα (68′). Με δέκα ολοκλήρωσε η Γουόντερερς (90+6′ Σέρο).

Απειροελάχιστες είναι οι ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα για την Πενιαρόλ. Μετά από τρεις αγωνιστικές στον 6ο όμιλο γνώρισε ισάριθμες ήττες σκοράροντας δύο φορές, ενώ παράλληλα μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της δέκα.

Αντιστρόφως ανάλογη η πορεία της στο Απερτούρα (σ.σ. προκρίθηκε στα ημιτελικά αυτού), στις 13 του μηνός έβαλε τέλος σε νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (σ.σ. κράτησε το μηδέν στις τρεις) πετώντας δύο βαθμούς εντός έδρας με τη Γουόντερερς (1-1). Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ουρουγουάης ο προπονητής Γκαμέρο αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο κέντρο και την επίθεση.

ΠΕΝΙΑΡΟΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ