ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ ▶️ Προγνωστικά | Ώρα | Κανάλι (19/05)

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
ολυμπιακος μονακο euroleague final 4

5000.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ (18:00, NOVASPORTS PRIME)

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό, που δίνει το παρόν και φέτος στο Final-4 της Ευρωλίγκας, το οποίο γίνεται φέτος στο Κάουνας. Αντίπαλος του στον ημιτελικό η Μονακό, μια ομάδα που είναι η μοναδική που τον έχει κερδίσει δύο φορές φέτος, μέσα-έξω!

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Είναι το δίχως άλλο μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που μετά τη δύσκολη πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ με 3-2 νίκες, έχει την ευκαιρία να πάει στον τελικό! Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του σπουδαίου, επίσης, αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, που αναμετρώνται αργότερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάσσονται πλήρεις, ενώ θα έχουν στο πλευρό τους και πολύ κόσμο, αφού υπολογίζεται πως πάνω από 4500 Έλληνες φίλοι του Ολυμπιακού θα «βάψουν κόκκινη» την κερκίδα, τη στιγμή που οι Γάλλοι με το ζόρι θα είναι 100-150 άτομα, και αν…

Ολυμπιακός-Μονακό στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Για μας ο στόχος είναι να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο και το αποδείξαμε για δεύτερη σερί σεζόν. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν στην ομάδα μου να νιώσει ότι αποτύχαμε ή απογοητευμένος αν δεν κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ξέρω καλά πόσο ισχυρός είναι ο ανταγωνισμός, με τους καλύτερους παίκτες και προπονητές. […] Υπάρχουν πετυχημένες ομάδες που δεν προκρίθηκαν στο Final 4. Εμείς θα κάνουμε πάντως το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι Γάλλοι, μια ομάδα με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους και πολύ καλή γραμμή κοντών, με Τζέιμς, Οκόμπο, Λόιντ, είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι: «Αρκετοί μας αμφισβήτησαν στην αρχή της σεζόν, αλλά καταφέραμε να είμαστε στις καλύτερες ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ανάμεσά σας. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και ονειρευόμαστε. Εμείς αποδεχόμαστε το ρόλο του αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια εμπειρία, τον καλύτερο προπονητή και τόσους που έχουν ξαναβρεθεί εδώ. Όμως θα παλέψουμε για τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας», σχολίασε ο κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.

👉 Δείτε εδώ το συνολικό Final Four Πρόγραμμα για το 2023!

Είναι ένας ημιτελικός Ευρωλίγκας και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή απ’ το να ποντάρουμε στον χαρακτήρα ντέρμπι που περιμένουμε να έχει ο αγώνας και θα επιλέξουμε να μη νικήσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, σε απόδοση 2.65, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Επιλογή, πιο συναισθηματική, Ελληνική ομάδα γαρ, και ο άσος με το under 160,5 σε απόδοση 2.75, στην ίδια εταιρία.

Καλή η ενισχυμένη απόδοση για να βάλει τουλάχιστον 20 πόντους ο MVP της κανονικής περιόδου Σάσα Βεζένκοφ, που αν το κάνει, θα μπορέσει να «βγάλει» εύκολα και την άλλη ενισχυμένη απόδοση, στην ίδια εταιρία, για τουλάχιστον 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, που πληρώνει 7,70. Καθόλου άσχημα…

👉 Κλικ εδώ για Ανάλυση & Προγνωστικό του ημιτελικού Μπαρτσελόνα – Ρεάλ

Ολυμπιακός-Μονακό στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά μπάσκετ τα βρίσκεις καθημερινά στους Betarades:

🏀 Προγνωστικά Ευρωλίγκα
🏀 Προγνωστικά NBA
🏀 Προγνωστικά Basket League
✍️ Προγνωστικά Σκουντή
Value Bets Μπάσκετ
🎯 Bet Builder Μπάσκετ
🥇 Καλύτερες στοιχηματικές για μπάσκετ
📆 Euroleague Πρόγραμμα
📆 NBA Πρόγραμμα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.