*11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*Αήττητη η Ανόρθωση στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: ΑΕ Λεμεσού – Ανόρθωση 0-1, Ανόρθωση – ΑΕ Λεμεσού

*Στον πρώτο γύρο των πλέι άουτ: ΑΕ Λεμεσού – Ανόρθωση 0-2

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Νέας Σαλαμίνας, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Γκερέρο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να πάρει και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 67ο λεπτό. Στο φινάλε βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Νινγκά.

Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ανόρθωση, μετά και από εκείνες κόντρα σε Δόξα Κατωκοπιάς (0-5 εκτός) και Ολυμπιακό Λευκωσίας (4-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς φιλοξενήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, από την έδρα της οποίας πέρασε με 0-2. Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, είχε την επιθετική πρωτοβουλία και βρήκε από ένα τέρμα στο φινάλε του κάθε ημιχρόνου, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Χωρίς κάποιο κίνητρο σε αυτά τα πλέι άουτ, διατηρείται μόνη πρώτη στην κατάταξη, έχοντας αρκετή διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ηττήθηκε μια φορά στα δέκα τελευταία εντός της στο πρωτάθλημα (5-4-1). Σύμφωνα με ρεπορτάζ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν στο φινάλε της σεζόν οι Μπαϊσίνο, Κίκο, Εμπραλίτζε, Φερέιρα, Γουαρίς, Νινγκά και Λόρια.

Ανόρθωση Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 8/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Ακρίτα Χλώρακας, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που δέχθηκε στο 39ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος για την ΑΕ Λεμεσού, στο οποίο και μετρούσε μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Χρίστου Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε από τον Ακρίτα Χλώρακας, κόντρα στον οποίο έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Κατώτερη των περιστάσεων η εμφάνιση της, χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν κατέγραψε κάποια τελική προσπάθεια, οπότε και δεν απέφυγε τα χειρότερα μετά και το τέρμα που δέχθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου.

Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο σε αυτά τα πλέι άουτ, από τη στιγμή που δύσκολα θα μπει σε μπελάδες, με το μυαλό να είναι περισσότερο στον τελικό του κυπέλλου. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις δέκα πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-5). Με απουσίες και πάλι η αποστολή της.

ΑΕ Λεμεσού Στατιστικά

*Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ανόρθωση – ΑΕ Λεμεσού στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ