*Πλέι οφ υποβιβασμού, 8η αγωνιστική

*Στην κανονική διάρκεια: Μιοβένι – Άραντ 1-1 και Άραντ – Μιοβένι 1-2

*Στο κύπελλο: Μιοβένι – Άραντ 0-3

*12/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μία νίκη έχει η Μιοβένι στα έξι τελευταία εντός απέναντι στην Άραντ (1-3-2).

ΜΙΟΒΕΝΙ

Προηγούμενο ματς: Άλλη μία ήττα χωρίς να βάλει γκολ, αυτή την φορά από την Βολουντάρι με 1-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική των πλέι οφ. Δράση εντοπίζεται μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, διάστημα που δέχεται το γκολ (22′). Μετά, όλα έσβησαν και δεν σημειώθηκε φάση μέχρι το τέλος.

Η ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν παίζει καν ποδόσφαιρο και απλώς περιμένει να τελειώσει το μαρτύριο. Μετράει μόνο ήττες, ενώ ακόμη ψάχνει το πρώτο της γκολ στην ειδική διαδικασία των πλέι οφ.

«Θα χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους, θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να σκοράρουμε, γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα σε αυτό το play-out», είπε ο πρόεδρος Ολτεάνου.

Μιοβένι Στατιστικά

*Τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 4/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Έχασε τεράστια ευκαιρία να γλιτώσει μία και καλή τον απευθείας υποβιβασμό, αλλά έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Άργκες εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να προηγείται με 0-2 (27′, 45′) στο πρώτο μέρος, αλλά μετά το δεκάλεπτο η αντίπαλος επέστρεψε και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις (80′, 90+13′).

Έξαλλη με την διαιτησία, αφού καταλογίστηκαν τρία πέναλτι σε βάρος της. Το τελευταίο, μέσω του οποίου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, υπαγορεύτηκε στην τελευαία φάση, προκαλώντας την οργή του προπονητή Μιρτσέα Ρέντνιτς, ο οποίος θέλησε να απομακρύνει την ομάδα από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη στα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Οι Μπαλαούρου, Τσίντρις, Ερίκο και Μαρόνε είναι τραυματίες.

Άραντ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΜΙΟΒΕΝΙ – ΑΡΑΝΤ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ