33η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Έλτσε δεν έχει υποστεί ήττα από την Αλμερία στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Έλτσε – Αλμερία 1-1

ΑΛΜΕΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 4-2 εκτός έδρας, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το πρωτάθλημα. Στο 9’ και στο 17’ ο Μπενζεμά σκόραρε για το 2-0 των γηπεδούχων, ενώ με εκτέλεση πέναλτι στο 42’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0. Στο 45+1’ ο Λάζαρο μείωσε σε 3-1 για το ημίχρονο. Στο 47’ ο Ροντρίγκο σκόραρε για το 4-1, στο 61’ ο Ρομπερτόνε με κεφαλιά το 4-2. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε 3 δοκάρια στο δεύτερο μέρος.

Η Αλμερία είχε ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο έργο στη Μαδρίτη, απέναντι στη Ρεάλ (4-2), το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά έχασε σχετικά εύκολα. Τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς για το συγκρότημα του Ρούμπι, νωρίτερα, πήρε σπουδαία νίκη επί της Χετάφε με σκορ 1-2, εκτός έδρας, στη μάχη που δίνει να κρατηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Έχει να παίξει με Έλτσε, Μαγιόρκα, Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ έως το φινάλε, όλες έχουν τον ίδιο στόχο, της αποφυγής του υποβιβασμού. “Κανείς α μην αμφιβάλλει για την αφοσίωση της ομάδας στο προσεχές παιχνίδι”, δήλωσε ο τεχνικός των Ανδαλουσιάνων. Ο Ισπανός έχει εκ νέου στη διάθεσή του για το παιχνίδι στη Μαδρίτη, τον κεντρικό αμυντικό Μπάμπιτς, ωστόσο εξακολουθεί να είναι εκτός ο επιθετικός Ελ Μπιλάλ Τουρέ και ο αμυντικός Κάικι, εξαιτίας τραυματισμών.    

Αλμερία Στατιστικά

*8/10 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

*7/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 14/16 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 4-0 εντός έδρας, της Ράγιο Βαγεκάνο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 27’ αποβλήθηκε ο Λεζέν για τους φιλοξενούμενους, στο 45+1’ ο Τετε Μορέντε σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Μπογέ και στο 53’ ο Φιδέλ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 72’ ο Γκουμπάου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Έλτσε πήρε παράταση ζωής με την επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς συνέτριψε εντός έδρας τη Ράγιο Βαγεκάνο (4-0). Βοήθησε φυσικά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το πρώτο μέρος. Δε θα πετύχει το θαύμα της παραμονής στην κατηγορία και ουσιαστικά αυτό που περιμένει είναι ο υποβιβασμός και μαθηματικά. Απομένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και αν δε νικήσει τη εκ νέου, θα οριστικοποιηθεί το μοιραίο.

Η ομάδα του Μπεκασέσε νίκησε έπειτα από επτά αγωνιστικές, ήταν η πρώτη με τον Αργεντινό προπονητή στον πάγκο. “Δεν είναι μια χρονιά για να γιορτάσουμε, αλλά για να αφήσουμε χώρο και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για εκείνη που ακολουθεί”, δήλωσε ο τεχνικός της Έλτσε, ο οποίος είναι δεδομένο ότι σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και τη στελέχωση του έμψυχου υλικού. Είναι τραυματίας ο Πέδρο Μπίγας και δύσκολα θα παίξει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Εκτός και ο μπακ-χαφ Καρμόνα, καθώς και ο αμυντικός Παλάσιος. Αμφίβολος ο βασικός κίπερ Έντγκαρ Μπαδία, ο οποίος έγινε πατέρας, αλλά δεν αποκλείεται να ταξιδέψει σήμερα στην Ανδαλουσία για το ματς.    

Έλτσε Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 7/16 παιχνίδια εκτός έδρας

Αλμερία – Έλτσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ