5η αγωνιστική

*Η Έρεμπρο επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Εσκιλστούνα.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΕΡΕΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Βαστέρας, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο όγδοο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 41′, με τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 89′.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα η Έρεμπρο. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κρίστιαν Γέρντλερ φιλοξενήθηκε από τη Βαστέρας, από την οποία και διασύρθηκε με 3-0. Ήταν ανταγωνιστική και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ωστόσο σε αντίθεση με την αντίπαλο της, η ίδια ήταν πολύ πιο άστοχη στον τελικό στόχο. Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Μπράγκε (0-2 εντός), ενώ εξακολουθεί να προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη, οπότε και είναι στους δυο βαθμούς.

Έρεμπρο Στατιστικά

*No Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα δυο τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Τρέλεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παλομίνο στο 78ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την πρώτη της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα προέρχεται η Εσκιλστούνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζαβάντ Αλ Τζεμπούρι υποδέχθηκε την Τρέλεμποργκ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, με την ίδια να έχει επιθετικό μονόλογο και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, εν τέλει βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα προς το φινάλε. Κάπως έτσι, έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια. Στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε και πάλι ο Άντον Έκεροτ, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εσκιλστούνα Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Έρεμπρο – Εσκιλστούνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ