*44η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ρέξαμ-Μπαρνέτ 7-5

*Η Μπαρνέτ τελευταία φορά κέρδισε την Ρέξαμ εκτός έδρας με 0-1 το 2014, με οκτώ ήττες σε 10 παιχνίδια από τότε.

ΜΠΑΡΝΕΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπαρνέτ έφερε 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Μέιντστοουν, έχοντας και οι δύο ομάδες ευκαιρίες να σκοράρουν, όχι όμως πάρα πολλές.

Η Μπαρνέτ «κόλλησε» στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη Μέιντστοουν. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία της στους πέντε τελευταίους αγώνες της που δεν κερδίζει. Και στο γήπεδό της έχει δύο σερί ισοπαλίες στα τρία τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει.

Διατηρείται εντός πρώτης επτάδας του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 5η θέση του, αλλά έχει μειωθεί πλέον στο +6 η απόσταση της από την όγδοη θέση που δεν εξασφαλίζει συμμετοχή στα πλέι οφς για την άνοδο. Και μάλλον οφείλει να ξεχάσει την απευθείας συμμετοχή στα ημιτελικά τους, καθώς έμεινε στο -7 από την τρίτη θέση που οδηγεί εκεί.

Μοναδικός απών λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Σμιθ που χτύπησε και έχασε τα τελευταία παιχνίδια.

Μπαρνέτ Στατιστικά

*Εχει τρία συνεχόμενα under 2,5

*Εχει 14/23 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας, 13/20 στο πρωτάθλημα

*Εχει 13/23 G/G εντός έδρας, 12/20 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΞΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ρέξαμ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Νοτς Κάουντι, με τον τερματοφύλακα της να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Είχε βρεθεί να χάνει με γκολ του Μπόστοκ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, πριν ισοφαρίσει με τον Μάλιν στο 50’ και προηγηθεί με τον Μεντί στο 69’. Και παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Κάμερον στο 75ο λεπτό, πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Λι στο 78’.

Η Ρέξαμ κέρδισε με 3-2 εντός έδρας την Νοτς Κάουντι στο μεγάλο παιχνίδι κορυφής, ξεπερνώντας άμεσα την προηγούμενη ήττα της, η οποία ήρθε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της εκτός έδρας από την Χάλιφαξ. Και η ειρωνεία είναι πώς είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον 40χρονο γκολκίπερ της, Φόστερ, ο οποίος είχε λοιδορηθεί για κάποια λάθη του σε αυτόν τον αγώνα που οδήγησε στην ήττα.

Πλέον είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και της απευθείας ανόδου, αφού είναι πρωτοπόρος, στο +3 από την δεύτερη Νοτς Κάουντι, έχοντας και αγώνα λιγότερο. Εχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και αν κερδίσει τα εναπομείναντα παιχνίδια της, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τραυματίες είναι ο γκολκίπερ Ντιμπλ, και οι αμυντικοί Χάιντεν, Χόσεναχ που μάλλον θα λείψουν και απόψε.

Ρέξαμ Στατιστικά

*Εχει 23/25 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 16/25 over 2,5 εκτός έδρας, 13/21 στο πρωτάθλημα

Μπαρνέτ-Ρέξαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ