*Αγώνας για τη φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη στη φάση των «16», η δεύτερη συνεχίζει στα νοκ άουτ πλέι οφ.

*1η αγωνιστική του 4ου ομίλου

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο “Polideportivo Misael Delgado” που βρίσκεται περίπου 56 χλμ. μακριά από τη φυσική έδρα της Πουέρτο Καμπέγιο, το “Complejo Deportivo Socialista”.

ΠΟΥΕΡΤΟ ΚΑΜΠΕΓΙΟ (Βενεζουέλα)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Όσιο στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Πουέρτο Καμπέγιο “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί εννέα αναμετρήσεων, στις οχτώ από τις οποίες διατήρησε μηδέν παθητικό. Την Κυριακή προσπέρασε το εμπόδιο της Ντεπορτίβο Λα Γκουάιρα (1-0 εντός) κάνοντας το 8Χ8 στο πρωτάθλημα, απολογισμός που την διατηρεί στην κορυφή και το +8 από την Ντεπορτίβο Τάτσιρα. Πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα προσπερνώντας το εμπόδιο της Καράκας (1-0 εκτός) στις 8 Μαρτίου.

ΠΟΥΕΡΤΟ ΚΑΜΠΕΓΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ (Κολομβία)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Ο Εράσο έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 16′, απάντησε ο Λοντόνο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (Αράνγκο 86′).

Οριακά εντός οχτάδας πρωταθλήματος διατηρείται η Ντεπόρτες Τολίμα μετά τον βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (1-1) την Κυριακή. Το εν λόγω αποτέλεσμα έδωσε συνέχεια σε αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων (3-4-0) που “τρέχει”, διάστημα στο οποίο κράτησε μόλις δύο φορές το μηδέν. Στις τέσσερις τελευταίες εξόδους αναδείχθηκε ισόπαλη, στις επτά τελευταίες αγνοεί τη νίκη (0-6-1). Η Ντεπόρτες Τολίμα πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε οχτώ αναμετρήσεις του Κόπα Σουνταμερικάνα (τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες).

ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΠΟΥΕΡΤΟ ΚΑΜΠΕΓΙΟ – ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ