28η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Χάμιλτον-Ρέιθ Ρόβερς 0-2.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Ρέιθ Ρόβερς-Χάμιλτον 3-1.

*Αποτέλεσμα τρίτου γύρου: Χάμιλτον-Ρέιθ Ρόβερς 0-1.

ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Κουίνς Παρκ, στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Λανγκ στο 30’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Βάουγκαν στο 62’.

Πολύ καλή εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσμα για τη Ρέιθ Ρόβερς. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη δεν μείωσε το ρυθμό της, σκοράροντας για δεύτερη φορά, «σφραγίζοντας» το τρίποντο.

Να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη θέλει ιδανικά, παίρνοντας ψυχολογία ύστερα από το χαμένο τελικό της προηγούμενης εβδομάδας. Όσο αφορά αυτό, σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς, καθώς αντιμετωπίζει την ίδια αντίπαλο, για τελευταία φορά στη φετινή σεζόν. Γνωρίζει πως ένα τρίποντο σήμερα μπορεί να τη βγάλει ξανά στη μάχη της τετράδας, την ώρα που εντός έδρας έχει αποδείξει σε πολλές από τις αναμετρήσεις της πως είναι μαχητική.

Ρέιθ Ρόβερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νταντί, στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Γιακούμπιακ στο 7’ και το 2-0 ο Σουίνι στο 16’. Το 3-0 πέτυχε ο Κάμερον στο 45’ και το 4-0 ο ΜακΚόουαν στο 45+4’. Ο Κάμερον πέτυχε χατ-τρικ (72’, 76’), κάνοντας το 6-0, ενώ το Τόμας διαμόρφωσε το τελικό 7-0 στο 84’.

Τραγική εμφάνιση και πολύ βαριά ήττα για τη Χάμιλτον. Σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ήταν η εικόνα της, καθώς μεσοεπιθετικά ήταν εντελώς αναποτελεσματική, ενώ παράλληλα αμυντικά δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν ότι ήθελαν.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τη βαριά αυτή ήττα, βρίσκοντας απέναντί της την ομάδα που νίκησε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Θέλει ιδανικά να πάρει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα, αφού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά, αν και έχει λιγότερες αγωνιστικές από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από εκείνη. Είναι υποχρεωμένη να ψάξει το τρίποντο σήμερα, καθώς σε περίπτωση ήττας, οι πιθανότητες για απευθείας υποβιβασμό αυξάνονται επικίνδυνα.

Χάμιλτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρέιθ Ρόβερς – Χάμιλτον στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ