39η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Μπλάκπουλ-Πρέστον 4-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΠΡΕΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μίντλεσμπρο, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Άκπομ στο 22’ και το 2-0 ο Άρτσερ στο 52’. Το 3-0 πέτυχε ξανά ο Άρτσερ με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 58’, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φορς στο 90+5’.

Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα για την Πρέστον. Σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ήταν η εικόνα της, αφού μεσοεπιθετικά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ παράλληλα αμυντικά δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως.

Άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει να πετύχει σήμερα και ίσως έχει την κατάλληλη ευκαιρία για να το πετύχει, αφού φιλοξενεί μία ομάδα που παλεύει για να κρατηθεί στην κατηγορία. Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, σίγουρα όμως θα πρέπει να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, δείχνοντας μεγαλύτερη σταθερότητα αμυντικά. Δεν είναι και από τις πιο επικίνδυνες ομάδες μεσοεπιθετικά, παρ’ όλα αυτά αν βρει χώρους, σκοράρει με πολύ μεγαλύτερη ευκολία.

Πρέστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κόβεντρι με σκορ 1-4, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Σιφ στο 20’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γέιτς με πέναλτι στο 35’. Το 1-2 πέτυχε ο Νέλσον με αυτογκόλ στο 45+2’ και το 1-3 ο ΜακΦάτζιν στο 50’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκοντέν στο 73’.

Κάκιστη εμφάνιση και ήττα για τη Μπλάκπουλ. Είχε μεν ευκαιρίες, όμως ήταν εντελώς άστοχη στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να βρει μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Η άμυνά της ήταν εκείνη που την πρόδωσε, αφού υπέκυψε εύκολα στην έντονη πίεση που της άσκησαν οι φιλοξενούμενοι.

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα θα πρέπει να έχει σήμερα ώστε να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι σε καμία περίπτωση σε καλή κατάσταση, καθώς έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία μοιάζει ανήμπορη να λύσει. Μεσοεπιθετικά βρίσκει σε αρκετές περιπτώσεις δίχτυα, αλλά αυτό δεν της είναι αρκετό ώστε να αποσπάσει τα αποτελέσματα που επιθυμεί και χρειάζεται.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πρέστον – Μπλάκπουλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ