*22η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ – Γουέστερν Σίδνεϊ 4-4

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΣΙΔΝΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέστερν Σίδνεϊ κέρδισε άνετα με 0-4 εκτός έδρας το Σίδνεϊ, σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Γένγκι (13’), Λαγιούνι (21’, 75’), Νιούβενχοφ (62’). Και η μοναδική περίπτωση που απειλήθηκε από την αντίπαλο της ήταν μία φορά με το σκορ να είναι σε εκείνο το σημείο στο 0-3.

Η Γουέστερν Σίδνεϊ επικράτησε με 0-4 εκτός έδρας του Σίδνεϊ στο μεγάλο ντέρμπι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη αγωνιστική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων φέτος. Βέβαια το Σίδνεϊ είναι μία από τις δύο ομάδες που την έχουν κερδίσει φέτος στην έδρα της, έχοντας έξι νίκες σε 10 αγώνες εκεί, δύο σερί στους πιο πρόσφατους, όλες χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ!

Ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα πάντα εντός πρώτης εξάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την διεκδίκηση του τίτλου, σε σημαντική απόσταση ασφαλείας, στο +9, από την έβδομη θέση. Αλλά πλησίασε λίγο πιο κοντά, στο -3, την δεύτερη που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφς για την διεκδίκηση του τίτλου, εκεί που είναι η σημερινή της αντίπαλος, με τέτοια διαφορά τερμάτων που να θεωρείται απόσταση βολής!

To θέμα είναι πώς από τους τρεις σκόρερ του προηγούμενου αγώνα λείπουν οι δύο διεθνείς, οι Λαγιούνι, Νιούβενχοφ.

Γουέστερν Σίδνεϊ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί N/G

*Εχει 15/21 under 2,5 στο πρωτάθλημα, 7/10 εντός έδρας

*Εχει 14/21 N/G στο πρωτάθλημα, 8/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΔΕΛΑΪΔΑ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ διέλυσε με 5-1 εντός έδρας την Γουέλινγκτον Φίνιξ, σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ με αυτογκόλ του Γούτον στο 16’ και του Γιοβάνοβιτς στο 23’. Και αφού γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις το να δεχθεί κάποιο γκολ, τη μία από το δοκάρι της, πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μπαρ στο 51ο λεπτό. Δέχθηκε ένα γκολ στη συνέχεια από τον Ρούφερ με πέναλτι στο 54’, αλλά πέτυχε δύο τέρματα στη συνέχεια με τους Ιμπουσούκι (62’), Γκούντγουιν (71’).

Η Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ κέρδισε πολύ άνετα με 5-1 εντός έδρας την Γουέλινγκτον Φίνιξ, με αυτή να είναι η τρίτη της συνεχόμενη νίκη, έκτη στους 10 τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Αλλά μακριά από την έδρα της έχει μόλις δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν έχει κάποια ήττα.

Διατηρείται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφς για την διεκδίκηση του τίτλου. Και είναι στο -4 από την κορυφή, με αγώνα περισσότερο, ενώ βρίσκεται σε απόσταση βολής, στο +3 συγκεκριμένα, από τη σημερινή της αντίπαλο που είναι από πίσω της. Βέβαια έχει ξεφύγει στο +12 από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί ούτε καν σε αυτά.

Εξακολουθούν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο τερματοφύλακας Χολ, ο αμυντικός Ντερ Σάαγκ, οι μέσοι Καβάλο, Χουάντε και ο επιθετικός Μπλάκγουντ, ενώ χτύπησε και ο μέσος Μπαρνέτ.

Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Εχει οκτώ σερί G/G

*Εχει 9/11 G/G εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

*Εχει 7/11 over 2,5 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

Γουέστερν Σίδνεϊ – Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ