*Διεθνές φιλικό

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στις 11 Οκτωβρίου 2011: Η Γερμανία επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Βελγίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012.

*Η Γερμανία πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) του Περού. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Φούλκρουγκ (12′, 33′). Στο 68′ ο Χάβερτζ αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Δέκα επτά ευκαιρίες εκ των οποίων οι έξι στην εστία, δύο δοκάρια κι έξι κόρνερ, σε συνδυασμό με κατοχή μπάλας 66% επέτρεψαν στη Γερμανία να προσπεράσει πανεύκολα το εμπόδιο του Περού στη “Mewa Arena” (2-0). “Κάναμε το πρώτο βήμα”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φλικ, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Ανυπομονούμε για την αναμέτρηση με το Βέλγιο, αμύνεται δυναμικά και ξέρει να μετουσιώνει σε γκολ την κατοχή μπάλας”.

Δύο γκολ πέτυχε ο 30χρονος επιθετικός της Βέρντερ Φούλκρουγκ, φτάνοντας παράλληλα τα πέντε σε ισάριθμες συμμετοχές με το εθνόσημο. Τα “πάντσερ” γνώρισαν μία ήττα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις από την Ιαπωνία (2-1) στις 23 Νοεμβρίου, στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Ν. Σλότερμπεκ και Χάβερτζ. Τη θέση του πρώτου στο κέντρο της άμυνα θα πάρει ένας εκ των Κέρερ και Τιαό.

Η αποστολή της Εθνικής Γερμανίας

Τερματοφύλακες: Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Φούλαμ), Τραπ (Άιντραχτ) – Αμυντικοί: Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Κέρερ (Γουέστ Χαμ), Ράουμ (Λειψία), Ν. Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Γκούντερ (Φράιμπουργκ), Τιαό (Μίλαν), Βάνομαν (Στουτγκάρδη) – Μέσοι: Κίμιχ (Μπάγερν), Γκέτσε (Άιντραχτ), Γκορέτζκα (Μπάγερν), Τσαν (Ντόρτμουντ), Χάβερτζ (Τσέλσι), Βιρτς (Λεβερκούζεν), Φ. Νμέτσα (Βόλφσμπουργκ), Βολφ (Ντόρτμουντ) – Επιθετικοί: Βέρνερ (Λειψία), Γκνάμπρι (Μπάγερν), Φούλκρουγκ (Βέρντερ), Μπερίσα (Άουγκσμπουργκ), Σαντέ (Μπρέντφορντ)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΕΛΓΙΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Σουηδίας. Χατ-τρικ πέτυχε ο Λουκάκου (35′, 49′, 82′).

Έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τον Λουκάκου που πέτυχε χατ-τρικ, το Βέλγιο άλωσε την έδρα της Σουηδίας επικρατώντας με 3-0 κάνοντας, παράλληλα, το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Τα 71 γκολ έφτασε ο 29χρονος επιθετικός της Ίντερ που διατηρείται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. Φτάνοντας τις 105 συμμετοχές με το εθνόσημο απέχει τέσσερις από τον Μέρτενς που βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας.

“Πανηγυρίσαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεντέσκο. Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε ο Κουρτουά, κάτι που σημαίνει πως ο Καστέελς αναμένεται να καταγράψει την 5η συμμετοχή του με τους “κόκκινους διαβόλους”. Δύο ασίστ μοίρασε ο Λουκεμπάκιο με τη Σουηδία, αναμένεται να διατηρηθεί στην ενδεκάδα τους.

Η αποστολή της Εθνικής Βελγίου

Τερματοφύλακες: Σελς (Στρασμπούρ), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Καμίνσκι (Μπλάκμπερν) – Αμυντικοί: Μπόρναου (Βόλφσμπουργκ), Τεάτ (Ρεν), Ντεμπάστ (Άντερλεχτ), Φερτόνχεν (Άντερλεχτ), Μενιέ (Ντόρτμουντ), Καστάνιε (Λέστερ), Φας (Λέστερ) – Μέσοι: Ονάνα (Έβερτον), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Μανγκαλά (Νότιγχαμ Φόρεστ), Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πρατ (Λέστερ), Σαλεμάκερς (Μίλαν), Ντε Κέιτελαρε (Μίλαν), Λαβιά (Σαουθάμπτον) – Επιθετικοί: Λουκάκου (Ίντερ), Τροσάρ (Άρσεναλ), Λουκεμπάκιο (Χέρτα), Οπέντα (Λανς), Μπακαγιόκο (Αϊντχόφεν).

ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ