*Προκριματικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Πενήντα τρεις ομάδες χωρίστηκαν σε δέκα ομίλους, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες αυτών. Η Γερμανία προκρίθηκε αυτόματα στα τελικά ως οικοδέσποινα και η Ρωσία αποκλείστηκε λόγω των εχθροπραξιών με την Ουκρανία.

Δείτε τα Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2024

*GG στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-1 του Μαρόκου. Σκόραραν οι Γκβάρντιολ (7′) και Όρσιτς (42′), ισοφάρισε προσωρινά ο Νταρί στο 9′.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Κροατία τερμάτισε στην 3η θέση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στα γήπεδα του Κατάρ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά γνωρίζοντας την ήττα από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Αργεντινή (3-0). Στον μικρό τελικό προσπέρασε το εμπόδιο του Μαρόκου επικρατώντας με 2-1.

Από τις αρχές Οκτωβρίου 2017 στην τεχνική ηγεσία της βρίσκεται ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχοντας απολογισμό 38-14-18 σε 70 αναμετρήσεις. Στο Nations League που προηγήθηκε του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Κροατία τερμάτισε στην 1η θέση του 1ου ομίλου της League A (+1 από Δανία, +8 από Γαλλία) εξασφαλίζοντας θέση στο Final-4 του ερχόμενου καλοκαιριού.

Θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ολλανδία στις 14 Ιουνίου. Συνεχίζουν οι Μόντριτς και Πέρισιτς που κλήθηκαν στην αποστολή, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική ο Λόβρεν. Στο κέντρο της αμυντικής γραμμής θα βρεθεί ο Σούταλο παρέα με τον εξαιρετικό Γκβάρντιολ. Δεν αναμένονται σπουδαίες αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με όσα είδαμε στη Μέση Ανατολή.

Η αποστολή της Εθνικής Κροατίας

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Γκρμπιτς (Ατλέτικο), Λάμπροβιτς (Ριέκα) – Αμυντικοί: Βίντα (ΑΕΚ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Γκβάρντιολ (Λειψία), Σόσα (Στουτγκάρδη), Στάνισιτς (Μπάγερν), Έρλιτς (Σασουόλο), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) – Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγερ (Ρεν), Ιβάνουτσεκ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) – Επιθετικοί: Πέρισιτς (Τότεναμ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Λιβάγια (Χάιντουκ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Όρσιτς (Σαουθάμπτον), Μούσα (Μπενφίκα)

ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΟΥΑΛΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-0 από την Αγγλία. Σκόραραν οι Ράσφορντ (50′, 68′) και Φόντεν (51′).

Κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάστηκε η Ουαλία στη δεύτερη μόλις συμμετοχή της στα τελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου (σ.σ. πρώτη μετά το μακρινό 1958). Αποσπώντας μόλις ένα βαθμό από τις ΗΠΑ (1-1) τερμάτισε στην 4η θέση του 2ου ομίλου, στο -2 από Ιράν και -6 από την πρωτοπόρο Αγγλία.

Ο Ρομπ Πέιτζ διατηρείται στην τεχνική ηγεσία της Ουαλίας έχοντας ως στόχο την τρίτη σερί συμμετοχή αυτής στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: Το 2016 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και το 2020 στους “16”. Εκτός αποστολής τέθηκαν Χένεσι και Ντέιβις, τη θέση τους πήραν Γουόρντ και Καμπανγκό.

Εξαιρετικές εμφανίσεις με την Σπέτσια πραγματοποιεί ο Αμπαντού που αναμένεται να πάρει θέση βασικού, θα αποτελέσει παρτενέρ του αρχηγού Ράμσεϊ που μετράει 27 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ με τη Νις. Αποσύρθηκε από την Εθνική ο Μπέιλ, όπως και οι Γκούντερ, Άλεν και T. Γουίλιαμς.

Η αποστολή της Εθνικής Ουαλία

Τερματοφύλακες: Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Κινγκ (Νορθάμπτον) – Αμυντικοί: Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μίφαμ (Μπόρνμουθ), Ροντόν (Ρεν), N. Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Λόκιερ (Λούτον), Καμπάνγκο (Σουόνσι), Φοξ (Στόουκ) – Μέσοι: Ράμσεϊ (Νις), Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπαντού (Σπέτσια), Μορέλ (Πόρτσμουθ), Τόμας (Πόρτσμουθ), Μπερνς (Ίπσουϊτς), Κούπερ (Σουόνσι), Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ), Χάρις (Φούλαμ) – Επιθετικοί: Τζέιμς (Φούλαμ), Μουρ (Μπόρνμουθ), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Χάρις (Κάρντιφ), Μπράντσοου (Μίλγουολ), Μπρόαντχεντ (Ίπσουϊτς), Κάλεν (Σουόνσι)

ΟΥΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ