*Αγώνας εξ αναβολής

*Στον πρώτο γύρο: Χάρογκεϊτ-Νιούπορτ 0-4

*Η Νιούπορτ έχει 2/2 νίκες εντός έδρας στο παρελθόν απέναντι στην Χάρογκεϊτ

ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: H Νιούπορτ κέρδισε 1-3 εκτός έδρας την Ντονκάστερ, με ανατροπή, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από τέρμα του Χερστ στο 12’, σκοράροντας τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ισοφάρισε με τον Φαρκούχαρσον στο 64’, προηγήθηκε με τον Γουίλντινγκ στο 71’, ενώ ο Νόρμαν στο 79ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Νιούπορτ κατάφερε να επικρατήσει με 1-3 εκτός έδρας της Ντονκάστερ, με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες της, έχοντας χάσει πάντως το πιο πρόσφατο παιχνίδι στο γήπεδό της.

Είναι πάντα στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ανεβαίνοντας όμως στην 14η θέση του, αλλά πλέον είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά.

Εκτός του επιθετικού Ζανζάλα που χειρουργήθηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, πιο πρόσφατα χτύπησε ο αμυντικός Τζέιμς Κλαρκ που δύσκολα να είναι έτοιμος για απόψε, ενώ πιο πρόσφατα τραυματίστηκαν και ο αμυντικός Ντρίσντεϊλ με τον μέσο Μπένετ, με τον πρώτο να μην αναμένεται να αγωνιστεί ξανά φέτος.

Νιούπορτ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G μαζί με over 2,5

*Εχει 13/21 under 2,5 εντός έδρας στο πρωτάθλημα

*Εχει 11/21 N/G εντός έδρας στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρογκεϊτ έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Νορθάμπτον, παρόλο που άνοιξε το σκορ με τον Ολαϊγκμπε μόλις στο τρίτο λεπτό. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Νόρμαν Ζούνιορ στο 10’, ενώ ο Χόσκινς στο 23’ την έβαλε πίσω στο σκορ, πριν δεχθεί και τρίτο τέρμα από τον Μπόουι στις καθυστερήσεις.

Η Χάρογκεϊτ ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Νορθάμπτον, πρώτη της ήττα έπειτα από έξι αγώνες στους οποίους είχε τέσσερις ισοπαλίες. Αλλά δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, παραμένοντας στην 21η θέση του, διατηρώντας τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού στο +6. Και έχει τέτοια διαφορά τερμάτων, που της αρκεί απλά να μην δεχθεί πολλά γκολ στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της, ακόμη και αν τα χάσει όλα, για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο μέσος Ντούλεϊ και o αμυντικός Ράμσεϊ που δεν θα παίξει ξανά φέτος, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι χτύπησε ο μέσος Πάτισον, με τη συμμετοχή του αμφίβολη απόψε.

Χάρογκεϊτ Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί over 2,5

*Εχει 12/24 G/G εκτός έδρας, 11/21 στο πρωτάθλημα

Νιούπορτ-Χάρογκεϊτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ