*Πλέι οφ, 1η αγωνιστική 

*Στην κανονική διάρκεια: Σέπσι – Φαρούλ 0-1 και Φαρούλ – Σέπσι 2-0

*Και τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G και Under 2,5 

*Κανένα από τα μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει λήξει ισόπαλο (3-0-2).

ΦΑΡΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής διάρκεια με το εντός έδρας 2-1 επί της Ραπίντ Βουκουρεστίου την περασμένη αγωνιστική, αποτέλεσμα που ήλθε με ανατροπή. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 14′, ισοφάρισε άμεσα (21′) και ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση στο 50′, Η νίκη ήλθε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της. 

Η ομάδα του Χάτζι εξασφάλισε την πρώτη θέση και πλέον μπαίνει στα πλέι οφ πρωταθλητή, έχοντας ίδιους βαθμούς με την Κλουζ. Έκλεισε τη σεζόν με τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μοναδική εξαίρεση ήταν η ήττα στο Cluj Arena, 0-2 από την Κλουζ. Κάρτες συμπλήρωσε ο αμυντικός Ποπέσκου.

Φαρούλ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να κερδίσει στο εξ’ αναβολής παιχνίδι την Κραϊόβα 1948 με το εντυπωσιακό 4-0 εντός έδρας. Οι παίκτες της μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και το έδειξαν από το πρώτο λεπτό. Σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο μέρος (7′, 16′, 44′), και ένα τέταρτο στις αρχές της επανάληψης (49′). Στην συνέχεια, κατέβασε ρυθμούς και το παιχνίδι «έσβησε». 

Ήταν θέμα γοήτρου για την ίδια να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Πριν από τον καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση στα play-off, η Σέπσι είχε συγκεντρώσει μόνο έναν βαθμό στα προηγούμενα τρία ματς. Δεν έχει ουσιαστικές βλέψεις, πιθανότερα θα τερματίσει στην 6η θέση, αφού την χωρίζουν πολλοί βαθμοί από τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πλήρης.

Σέπσι OSΚ Σφάντου Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΦΑΡΟΥΛ – ΣΕΠΣΙ OSK ΣΦΑΝΤΟΥ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ