*28η αγωνιστική

*Στον Α΄γύρο: Ντιναμό Δρέσδης – Ίνγκολσταντ 1-1

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Αγνοεί την νίκη στην έδρα της Ίνγκολσταντ η Ντιναμό Δρέσδης (5-3-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Χωρίς να παίξει άσχημα δεν απέφυγε την νέα ήττα, τούτη την φορά από την Μανχάιμ με 3-2 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ματς μάλιστα που υπήρχαν από την μεριά της έντονα παράπονα για την διαιτησία. Επηρεασμένη από τις χαμένες ευκαιρίες της στο πρώτο μέρος, ήταν σε ακόμη ένα ματς ευάλωτη αμυντικά και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 (34′, 54′). Η απάντησή της υπήρξε άμεση στην συνέχεια (56′), πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση, ωστόσο με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε βάρος της λίγο πριν το φινάλε (88′) οι ελπίδες της εξανεμίστηκαν. Μείωσε εκ νέου λίγο πριν την λήξη.

Αυτή ήταν η όγδοη ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια για την Ίνγκολσταντ, που πλέον χάνει ακόμη και στην καλή της μέρα. Έχει υποχωρήσει κάτω από την μέση της βαθμολογίας και βρίσκεται σε κρίση. Τιμωρημένος ο αμυντικός Φράνκε, ενώ έχει τουλάχιστον εννιά τραυματίες.

Ίνγκολσταντ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

NTINAMO ΔΡΕΣΔΗΣ

Προηγούμενο ματς: Με γνώμονα το εξαιρετικό εντός έδρας πρόσωπο που θέλει να δείχνει, επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα της Ντουίσμπουργκ με 2-0 την περασμένη αγωνιστική. Σούπα το πρώτο μέρος χωρίς φάσεις, έκανε διαχείριση των δυνάμεων της και πίεσε στην επανάληψη, όταν δηλαδή κατάφερε να ανοίξει αρχικά το σκορ (66′) και να «κλειδώσει» το ματς δέκα λεπτά μετά (76′).

Βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι η ομάδα της Δρέσδης, που ακόμη δεν έχει ηττηθεί μέσα στο 2023 (7-3-0) και διατηρεί εντυπωσιακό αήττητο σερί. Τιμωρημένος ο Κάμερνεχτ, τραυματίες οι Μιν, Μελιτσένκο, Χέρμαν και Ακοτό.

Ντιναμό Δρέσδης Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ