*2η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*Αήττητος ο Ακρίτας Χλώρακας στα τέσσερα συνολικά εντός του με αντίπαλο την Ένωση Παραλιμνίου, έχοντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: Ακρίτας Χλώρακας – Ένωση Παραλιμνίου 2-1, Ένωση Παραλιμνίου – Ακρίτας Χλώρακας 5-0

Δείτε τα Προγνωστικά Κύπρου

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-1 από τη Νέα Σαλαμίνα, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Γαβριήλ, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (30′, 54′, 90’+4, 90’+7).

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα παιχνίδια για το πρωτάθλημα ο Ακρίτας Χλώρακας. Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, η ομάδα του Ντένις Λαχτιόνοφ φιλοξενήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 4-1.

Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα σχετικά νωρίς, με μια γρήγορη επίθεση μετά από λάθος του αντιπάλου. Στην πορεία προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι, ωστόσο δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση στο μισάωρο και την ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, δείχνοντας πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι. Προς το φινάλε ανέβηκε και προσπάθησε για την ισοφάριση, άφησε όμως ανοιχτούς χώρους και το “πλήρωσε” ακόμη δυο φορές στις καθυστερήσεις.

Όγδοη ήττα στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης ο Ακρίτας, με μόλις δώδεκα βαθμούς, με το έργο για την παραμονή να είναι αρκετά δύσκολο. Επικράτησε στα τρία από τα 13 συνολικά εντός του στη διοργάνωση, έχοντας ηττηθεί σε όλα τα υπόλοιπα.

Ακρίτας Χλώρακας Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

*Over 2.5 τα 6/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Καρμιώτισσα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (45’+7, 61′), για να μειώσει απλά στο 84′ με το πέναλτι του Γεβρέμοβιτς. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ένωση Παραλιμνίου, μετά και από εκείνη κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (3-1 εκτός), στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά φιλοξενήθηκε από την Καρμιώτισσα, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1.

Βρέθηκε πίσω στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όπου υπήρχε ισορροπία σε γενικές γραμμές, στο οποίο έχασε και πέναλτι με τη συμπλήρωση μισής ώρας. Σαν να μην έφτασε αυτό, είδε την αντίπαλο της να μπαίνει πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και να διπλασιάζεται από νωρίς τα τέρματα της. Δέχθηκε αρκετή πίεση στη συνέχεια και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πεναλτι κόντρα στη ροή.

Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια της για να αποφύγει τα χειρότερα στο φινάλε της σεζόν και σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ηττήθηκε στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη από μια νίκη και ισοπαλία. Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν και πάλι οι Κόστιτς, Ντρέκσα, Έχμαν και Βουτσένοβιτς, που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι, λόγω ίωσης.

Ένωση Παραλιμνίου Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ακρίτας Χλώρακας – Ένωση Παραλιμνίου στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ