26η αγωνιστική

*Γειτονικό ντέρμπι στην Ανδαλουσία.

*Μετρούν 7/10 παιχνίδια με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Κάδιθ δεν έχει υποστεί ήττα από την Αλμερία στα πρόσφατα 11 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Κάδιθ – Αλμερία 1-1

ΑΛΜΕΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από τη Σεβίλλη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 2’ ο Ακιέμε σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων, ενώ στο 45+2’ ο Οκάμπος με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 73’ ο Λαμέλα ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Αλμερία δε διανύει περίοδο φόρμας και είναι ενδεικτικό ότι είναι περισσότερες οι απώλειες τελευταία, παρά η συγκομιδή πόντων. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα, στη γειτονική Σεβίλλη (2-1), η οποία ήταν η τέταρτη στα πρόσφατα πέντε ματς στη Λα Λίγκα. Μοναδική επιτυχία σε αυτό το διάστημα, είναι όταν επικράτησε της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα με 1-0 εντός έδρας. Ελαφρυντικό για τη μέτρια πορεία εσχάτως, για το συγκρότημα του Ρούμπι, είναι ότι είχε δύσκολους αντιπάλους, αφού έπαιξε με Μπέτις, Βιγιαρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη.

Όπως και να ‘χει, η ουσία είναι ότι έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού ξανά και η ανάγκη για θετικά αποτελέσματα είναι μεγάλη. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ρούμπι θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του Γκονθάλο Μελέρο ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Εξέτισε ο Θέσαρ ντε λα Οθ, όμως είναι εκτός οι Ακιέμε (είναι και τιμωρημένος), Ελ Μπιλάλ Τουρέ, για τους οποίους υπάρχει φόβος για σοβαρούς τραυματισμούς. 

Αλμερία Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*5/8 ματς τελευταία είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 11/13 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΔΙΘ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Χετάφε, για το πρωτάθλημα. Στο 39’ ο Σομπρίνο σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 61’ ο Ουνάλ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι και στο 80’ ο Ντουάρτε αποβλήθηκε για τη Χετάφε. Στο 82’ ο Αλκαράθ με πέναλτι έκανε το 2-1 για την Κάδιθ. Στο 90+16’ ο Ουνάλ ξανά με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Κάδιθ έχασε μέσα από τα χέρια της μια πολύ σημαντική νίκη στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής και υπάρχει μερική απογοήτευση. Αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Χετάφε (2-2) εντός έδρας, ενώ προηγήθηκε δύο φορές και δέχτηκε ισάριθμα γκολ με πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, το χειρότερο για τον Σέρχιο Γκονθάλεθ, είναι ότι χάνει με τιμωρίες τους βασικούς Ίθα Καρθελέν και Λεδέσμα, οι οποίοι θα εκτίσουν ποινές τριών και τεσσάρων αγωνιστικών αντίστοιχα. Η ομάδα της Ανδαλουσίας παλεύει σε κάθε παιχνίδι, για κάθε πιθανό βαθμό που μπορεί να αποσπάσει.

Αυτό επιτάσσει άλλωστε η μάχη που δίνει να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε πέντε αγώνες, συγκομιδή που της επιτρέπει να βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης, για την ώρα. Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο εξτρέμ Οκάμπο, είναι εκτός και ο τιμωρημένος Φάλι. Παραμένουν εκτός δράσης επίσης, οι τραυματίες αμυντικοί Βίκτορ Τσουστ, Θαλδούα, Χουάν Κάλα. 

Κάδιθ Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Σκοράρει σε 6/12 παιχνίδια εκτός έδρας

Αλμερία – Κάδιθ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ