*30η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Τζένοα – Μπρέσια 1-1

*GG στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΜΠΡΕΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Βενέτσια. Στο 56′ ο Πογιανπάλο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, απάντησε ο Φαν ντε Λόοϊ στο 61′.

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο τερματοφύλακας Αντρενάτσι πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα σε αδύναμο πλασέ του Νοβάκοβιτς από το ύψος της μικρής περιοχής, κρατώντας το 1-1 που επέτρεψε την Μπρέσια να φύγει με τον βαθμό από την έδρα της Βενέτσια.

Τρίτη σερί ισοπαλία για το συγκρότημα του Γκασταλντέλο που υποχώρησε στην τελευταία θέση της Σέριε Β, αγνοώντας τη νίκη σε 15 αγωνιστικές με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες. Πανηγύρισε για τελευταία φορά αυτή στο “Mario Rigamonti” με αντίπαλο την ΣΠΑΛ (2-0) στις 27 Νοεμβρίου. “Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δώσουν περισσότερα, θα παλέψουμε μέχρι τέλους”, είπε ο προπονητής Γκασταλντέλο. Δεν άλλαξε κάτι στο μέτωπο των απουσιών.

ΜΠΡΕΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΕΝΟΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Τερνάνα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μπάντελ στο 13′.

Σε μία αναμέτρηση χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, η Τζένοα επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί που έφερε κόντρα στην Τερνάνα επικρατώντας με 1-0 στο κατάμεστο “Luigi Ferraris”, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά από την 3η Μπάρι στους τρεις βαθμούς. Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης παραμένοντας αήττητη σε έξι αγωνιστικές (4-2-0).

Οι “γκριφόνι” γνώρισαν μόλις μία ήττα στις 14 τελευταίες από την Πάρμα (2-0) στις 5 Φεβρουαρίου (εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες). “Οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση, βρισκόμαστε σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν”, ανέφερε ο προπονητής Τζιλαρντίνο. Στην αποστολή επέστρεψαν Κρισίτο και Τουρέ, διαθέσιμος και ο Ιλσάνκερ.

ΤΖΕΝΟΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 14/17 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΤΖΕΝΟΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ