*30η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κοζέντσα – Φροζινόνε 1-2

*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με την Μπάρι.

Κρατώντας μηδέν παθητικό για τρίτη σερί αγωνιστική η Φροζινόνε ήταν η κερδισμένη της μάχης στο “San Nicola”, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Μπαρι. Χωρίς σπουδαίες συγκινήσεις η μεταξύ τους αναμέτρηση, δεν αγχώθηκε κανείς από τους δύο τερματοφύλακες που κατέγραψαν συνολικά μόλις τρεις αποκρούσεις.

Φόβο και τρόμο σπέρνουν στους αντιπάλους τους τα “καναρίνια” όταν αγωνίζονται εντός έδρας: Σε σύνολο 14ων αγωνιστικών έχουν απολογισμό 11-2-1 (27-7 διαφορά γκολ). “Μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή, πάντα θέλουμε να τα πάμε καλά μπροστά στο κοινό μας”, είπε ο προπονητής Γκρόσο. Στους μακροχρόνια τραυματίες προστέθηκε ο τιμωρημένος Ροντέν.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της ΣΠΑΛ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Μπρεσιανίνι στο 65′.

Στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή με αντίπαλο την ΣΠΑΛ που σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του τερματοφύλακα Μικάι και “χτύπησε” στο κατάλληλο σημείο με ευθύβολο σουτ του Μπρεσιανίνι από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Κοζέντσα πίεσε στη συνέχεια για να “κλειδώσει” το “τρίποντο” αναγκάζοντας σε πέντε αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς σκαρφάλωσε στη 18η θέση και βρίσκεται στο -1 από τη ζώνη ασφαλείας. Γνώρισε έξι σερί εκτός έδρας ήττες, παράλληλα αγνοεί τη νίκη σε 13 (τρεις ισοπαλίες). “Η Φροζινόνε κάνει σπουδαία πορεία, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς κι εκτός έδρας”, είπε ο προπονητής Βανόλι. Με σημαντικές απουσίες ταξιδεύουν οι “λύκοι” στο “Benito Stirpe”.

ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ