*39η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ολτρινχαμ – Ιστλεϊ 2-1

*Και οι τέσσερις αγώνες τους σε αυτό το γήπεδο έχουν λήξει 2-3 γκολ

ΙΣΤΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Ιστλεϊ έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Νοτς Κάουντι, παρόλο που προηγήθηκε με πέναλτι του Γουάιτχολ στο 33ο λεπτό της συνάντησης. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ροντρίγκες στο 60’, ενώ βρέθηκε να χάνει από τέρμα του ίδιου παίκτη στο 76ο λεπτό και ο Λάνγκσταφ στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ιστλεϊ ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Νοτς Κάουντι, αν και άνοιξε το σκορ, αντέχοντας ένα ημίχρονο και κάτι περισσότερο, αλλά τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της. Στο γήπεδό της πάντως είναι αήττητη εδώ και πέντε αγώνες πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες, χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ!

Είναι ακόμη εντός πρώτης επτάδας που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, αν και έπεσε στην έβδομη και τελευταία που οδηγεί εκεί, παραμένοντας στο +5 από την ομάδα που είναι στην όγδοη, έχοντας όμως και παιχνίδι περισσότερο.

Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μίτσελ, ενώ από το τελευταία παιχνίδια έλειψε λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Χάρπερ με τη συμμετοχή του και απόψε αμφίβολη.

Ιστλεϊ Στατιστικά

*Εχει 5/6 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 10/12 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 16/21 under 2,5 εντός έδρας, 14/19 στο πρωτάθλημα

*Εχει 16/21 N/G εντός έδρας, 11 σερί στα πιο πρόσφατα, 15/19 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ολτρινχαμ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Γιορκ, ανοίγοντας το σκορ με τον Χάτζιλ στο έβδομο λεπτό και παρόλο που δέχθηκε την ισοφάριση από τον Φόρντε στο 73’, πήρε τη νίκη με τέρμα του Τζόουνς στο 83ο λεπτό.

Η Ολτρινχαμ κέρδισε και στο πρωτάθλημα με 1-2 στην έδρα της Γιορκ, έχοντας δύο σερί νίκες στο ίδιο γήπεδο με το ίδιο σκορ, μετά την επικράτηση της και στο κύπελλο ερασιτεχνών! Και ήρθαν μετά από τρεις αγώνες που δεν είχε κερδίσει και δύο συνεχόμενες ήττες!

Παραμένει οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 13η θέση του, αλλά είναι πολύ πιο κοντά, από πλευράς βαθμών, έστω και αν είναι σχετικά μακριά, στο -11 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς, παρά στη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία έχει ξεφύγει στο +16!

Τραυματίας είναι ο επιθετικός Κοσόλο που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη φέτος, ενώ ο τεχνικός της, Φιλ Πάρκινσον, αναγκάζεται σε κάθε παιχνίδι να «κόβει» τέσσερις από τους εννιά (!) δανεικούς της ομάδας του, αφού οι κανονισμοί δεν του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί πάνω από πέντε στην αποστολή!

Ολτρινχαμ Στατιστικά

*Εχει τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 15/22 over 2,5 εκτός έδρας, 13/19 στο πρωτάθλημα

*Εχει 17/22 G/G εκτός έδρας, 13/19 στο πρωτάθλημα

Ιστλεϊ-Ολτρινχαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ